Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Onder aan de ladder
Onder aan de ladder
 »
 
 
 
 
 

Maandala's
Maandala's
Maandala's is niet zomaar een kleurboek. Het is een kleuravontuur: een boek waarin je wordt meegenomen op een astrologische reis door de mooiste figuren en p... »
 
 
 
 
 

Weddingplanner
Weddingplanner
Iedereen die gaat trouwen verdient een prachtige, praktische weddingplanner. Die heb je nu in handen. Deze oogstrelende planner van MUS is superhandig in geb... »
 
 
 
 
 

Mijn Black Journal - Washitape
Mijn Black Journal - Washitape
In de washitapetoren van 'Mijn black journal' vind je wel 15 rolletjes washitape: tien rolletjes van 15 mm breed en vijf rolletjes van 8 mm breed. Onmisbaar,... »
 
 
 
 
 

Elke dag een zin
Elke dag een zin
Elke dag een zin daagt je uit om vijf jaar lang, iedere dag opnieuw, je dag te beschrijven in één zin. Schrijf op wat je die dag dacht, vond, deed, voelde,... »
 
 
 
 
 

Symbolia
Symbolia
Waan je in een droomwereld - gevangen tussen nacht en dag - op een plek vol magische tekens, astrologische zinnebeelden en mythische symbolen. 'Symbolia' sta... »
 
 
 
 
 

Mijn Bullet Journal - Japan
Mijn Bullet Journal - Japan
De bullet journals van MUS zijn perfect om al jouw afspraken, taken, plannen, challenges, to-dolijstjes en nog veel meer op één handige plek te bewaren. He... »