Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Keltisch zeezout
Keltisch zeezout
Ga op avontuur in je eigen keuken met het meest zuiverste zout ter <br/>wereld: Keltisch zeezout! <br/>Ontdek wat een vleugje van dit 'grijze goud' met tallo... »
 
 
 
 
 

Huisje, boompje, veertig!
Huisje, boompje, veertig!
Op haar loungebank overdenkt de 39-jarige Amber van Dam haar leven tot nu toe. Wat heeft ze bereikt? En help, ze wordt al bijna veertig! Wordt het niet de ho... »
 
 
 
 
 

Het 101 taartenboek
Het 101 taartenboek
Taart... wie wordt daar nu niet vrolijk van? Het staat voor genieten en feest vieren. Helaas vallen taarten nu niet bepaald onder het kopje 'gezond'. Zeker d... »
 
 
 
 
 

Zo bakt Nederland
Zo bakt Nederland
Recepten voor gezonde taarten, cakes, vlaaien en nog veel meer! Beleef alle lekkernijen uit de Oud Hollandse keuken opnieuw met meer dan 100 heerlijke bakrec... »
 
 
 
 
 

Puur natuur Groente
Puur natuur Groente
<p>Hoe eet je meer groente? Dit boek wil je inspireren en motiveren om meer groente te gaan eten. Veel Nederlanders halen de dagelijks aanbevolen 250 gram gr... »
 
 
 
 
 

Natuurlijk lekker bakken
Natuurlijk lekker bakken
Ga met dit bakboek terug naar de basis: puur en gezond genieten van baksels met alleen natuurlijke ingrediĆ«nten. Maak zowel hartige als zoete taarten, koekj... »
 
 
 
 
 

Blend It!
Blend It!
 »
 
 
 
 
 

Lekker en gezond bakken met sukrin
Lekker en gezond bakken met sukrin
We houden er allemaal van: koek, gebak, cake, taart of brood. En een lekker toetje na de maaltijd of een lekkere snack tussendoor gaat er ook altijd wel in. ... »