Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Niet in bad!
Niet in bad!
- Over in bad gaan- Vrolijk, herkenbaar verhaal met grappige pointeTwee vindingrijke kleuters willen zich niet wassen.Broer en zus willen niet in bad. Nat is... »
 
 
 
 
 

Met hart en ziel
Met hart en ziel
In dit boek leer je om in elke situatie in je dagelijks leven heel snel in je centrum te geraken, in je kracht, in contact met je innerlijke wijsheid. Je kri... »
 
 
 
 
 

Oefenblaadjes spelling
Oefenblaadjes spelling
Tijd voor huiswerk - met uitscheurbare blaadjes<br/><br/>Dit oefenblok bevat 48 oefenblaadjes WOORDLEER en ZINSONTLEDING. Ze helpen uw kind om verder in te o... »
 
 
 
 
 

Mijn oefenboek
Mijn oefenboek
Dit oefenboek Maten en gewichten bevat speelse en gevarieerde oefeningen die aansluiten bij de leerstof van de basisschool. Zo kan uw kind thuis verder inoef... »
 
 
 
 
 

Hand in hand
Hand in hand
 »
 
 
 
 
 

Waar is Siebe?
Waar is Siebe?
Een herkenbaar verhaal voor eerste lezers over de grote en oprechte zorg voor een dier.Siebe is dol op Kip. Nog voor hij goed en wel wakker is rent hij al na... »
 
 
 
 
 

Curieuzeneuzemosterdpot
Curieuzeneuzemosterdpot
Floor is een heel nieuwsgierig meisje. Daardoor komt ze vaak in de problemen. Als ze neust in mama's mengkom, valt die in haar schoot. Weg lekkere cake! Als ... »
 
 
 
 
 

Woordleer en zinsontleding
Woordleer en zinsontleding
Spelenderwijs oefenen<br/><br/>Leuke en leerzame oefeningen!<br/><br/>De reeks Taal-oefenboeken is speciaal ontwikkeld om kinderen van negen en tien jaar op ... »