Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Stilteagenda 2020
Stilteagenda 2020
De Stilteagenda 2020 van Mirjam van der Vegt is een onthaastingsagenda. Het thema is ‘Met andere ogen – wie anders leert kijken, leert anders leven’. D... »
 
 
 
 
 

Herademen met de Psalmen
Herademen met de Psalmen
Opnieuw een inspirerende uitgave in de Stiltelijn.Dit boek biedt veertig stiltemeditaties bij veertig psalmen. Door creatieve verwerkingsvormen komen de woor... »
 
 
 
 
 

De laatste patiënt
De laatste patiënt
Ava ter Voorde is ziek. Sinds zij haar eniggeboren zoon verloor, lijkt het leven een grote donkere tunnel en komt ze letterlijk geen stap meer vooruit. Na ee... »
 
 
 
 
 

Stilteagenda 2019
Stilteagenda 2019
Deze Stilteagenda kun je gebruiken voor afspraken, maar ook als inspirerend dagboek voor jezelf. Met maandelijkse inspiratie die je helpt te onthaasten en el... »
 
 
 
 
 

Eeuwenoude stilte hier en nu
Eeuwenoude stilte hier en nu
<p>‘Eeuwenoude stilte hier en nu’ is een prachtig geïllustreerd salontafelboek van Mirjam van der Vegt over de zoektocht naar rust. Van der Vegt neemt j... »
 
 
 
 
 

Adem de dag
Adem de dag
Verstilling is lucht in je leven. We verlangen naar onthaasting in alle facetten in ons bestaan. Momenten die je ziel voeden, ruimte bieden en innerlijke rij... »
 
 
 
 
 

Wenskaart Verstillen
Wenskaart Verstillen
 »
 
 
 
 
 

Kiezen (1 ex.)
Kiezen (1 ex.)
<p><em>Kiezen </em>is het laatste deel in de ‘Adem de dag’-reeks van Mirjam van der Vegt. Het brengt verdieping door middel van creatieve verwerkingsopdr... »
 
 
 
 
 

Koester je hart
Koester je hart
Koester je hart - 40 stiltetips voor je leven is een boekje om stil van te worden. Mirjam van der Vegt neemt je mee op reis naar je hart.Dat is een weg die j... »
 
 
 
 
 

Leren van bomen
Leren van bomen
<p><em>Leren van bomen </em>van Mirjam van der Vegt bevat 50 unieke meditaties over bomen in de Bijbel in de vorm van een lectio divina. Natuur en diepgaande... »