Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Tijdloze versjes
Tijdloze versjes
Miranda Vos-Damen (1973) schrijft al jaren versjes over allerlei dingen die ze waarneemt. Vanuit haar hart en met liefde schrijft ze de rijmende woorden op p... »
 
 
 
 
 

Het geluk van de regen
Het geluk van de regen
Lucia is een jonge vrouw van dertig jaar. Ze is schrijfster en werkt bij een populair roddelblad. Een man die een verleden met het blad heeft, wil wraak neme... »
 
 
 
 
 

Ling en Luuk
Ling en Luuk
De avonturen van Ling en Luuk. Ling en Luuk wonen naast elkaar. Ling is een Chinees meisje en Luuk is een Nederlands jongetje. Samen spelen ze elke dag en be... »
 
 
 
 
 

Troostversjes
Troostversjes
Voor dierbaren die zijn heengegaanvoor iemand die alleen komt te staaneen troostversje voor ieders verdrietal is het maar even…dat je een lichtpuntje ziet »
 
 
 
 
 

Hartverwarmend en ijskoud
Hartverwarmend en ijskoud
Mitchell en Amanda worden beide wakker op een andere plek. Er wordt hun verteld dat hun partner niet meer leeft. Ze zijn radeloos en beide willen daarom kost... »
 
 
 
 
 

De schaduw van de zon
De schaduw van de zon
Zon, zee en strand. Een nieuw begin, een nieuwe start. Amanda en Mitchell zijn voor de Yakuza gevlucht en willen ergens anders een nieuw leven opbouwen. Ze h... »
 
 
 
 
 

Vijf generaties
Vijf generaties
Vijf generaties met ieder een bijzonder verhaal.Een zonnestraal in donkere tijden is de voorloper op Het geluk van de regen.Rosalie die het als kind al zwaar... »
 
 
 
 
 

Liefdesomnibus
Liefdesomnibus
Twee levens, één verhaal. Een geheime romantische liefde tussen een zwarte man en een blanke vrouw. Als hun families daar lucht van krijgen breekt er een w... »
 
 
 
 
 

Kilte in de duisternis
Kilte in de duisternis
Terwijl de ene opnieuw op een roze wolk leeft, raakt de ander steeds dieper in de ellende. De ooms van Amanda willen Mitchell vermoorden. Terwijl iedereen de... »
 
 
 
 
 

De meisjes van de bloementuin
De meisjes van de bloementuin
De bloementuin is een veilige thuishaven om je te ontdoen van de hectiek van vandaag de dag en de maatschappij. De meisjes van de bloementuin weten daar alle... »