Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Elementaire deeltjes
Elementaire deeltjes
<p><em>Elementaire deeltjes</em> is het verhaal van de twee halfbroers Bruno en Michel, kinderen van eenzelfde  moeder, die half verweesd los van elkaar opg... »
 
 
 
 
 

Public Enemies
Public Enemies
 »
 
 
 
 
 

Mogelijkheid van een eiland
Mogelijkheid van een eiland
Daniel is een succesvolle komiek: met bijtende humor legt hij de pijnlijke plekken van onze tijd bloot en verdient daarmee veel geld. Toch is hij niet gelukk... »
 
 
 
 
 

H.P. Lovecraft
H.P. Lovecraft
‘Achteraf heb ik de indruk dat ik dit boek geschreven heb als een soort van eerste roman,’ schrijft Michel Houellebecq in het later toegevoegde voorwoord... »
 
 
 
 
 

Elementry Particles
Elementry Particles
Vintage International (Paperback). »
 
 
 
 
 

Leven, lijden, schrijven / methode
Leven, lijden, schrijven / methode
LEVEN ,LIJDEN, SCHRIJVEN | METHODE - MICHEL HOUELLEBECQ - deel 2 in de reeks PERLOUSES van uitgeverij Voetnoot. Vertaald door Martin de Haan.<br/>Dit essay b... »
 
 
 
 
 

Lanzarote
Lanzarote
Op het gebied van <i>techno crazy afternoon</i>-vakanties kan het eiland Lanzarote moeilijk concurreren met Corfu of Ibiza. Aan <i>ecotoerisme</i> of <i>cult... »
 
 
 
 
 

Onderworpen
Onderworpen
Een professor aan de Sorbonne, groot kenner van het oeuvre van Joris-Karl Huysmans, ziet zijn land in 2022 aan de vooravond van de presidentsverkiezingen ste... »