Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De gelukkige
De gelukkige
Nora beschermd opgegroeid in de provincie wordt op jonge leeftijd verleid door een zestien jaar oudere man met wie ze in het geheim in Schotland trouwt. Late... »
 
 
 
 
 

Het andere gezicht
Het andere gezicht
<p>In 'Het andere gezicht', de eerste verhalenbundel van Mensje van Keulen sinds 1983, komen alle aspecten van haar vertelkunst aan bod. Deze bundel bevat my... »
 
 
 
 
 

Huwelijksverhalen
Huwelijksverhalen
‘Huwelijksverhalen’ is een bundeling van Mensje van Keulens verhalen over het huwelijk. Het begon meteen al met haar debuut, ‘Bleekers zomer’, dat in... »
 
 
 
 
 

Alle dagen laat
Alle dagen laat
<i><b>4 januari</b>
Het wordt alweer donker, god zij dank.

<b>2 juni</b>
Bijna jarig. Nog acht dagen negenentwintig, dat klinkt anders d... »
 
 
 
 
 

Alle dagen laat
Alle dagen laat
WINNNAAR CONSTANTIJN HUYGENSPRIJS VOOR HET GEHELE OEUVREIn 1976 begon Mensje van Keulen een dagboek bij te houden waarin zij haar dagelijkse beslommeringen b... »
 
 
 
 
 

De gelukkige
De gelukkige
In 'De Gelukkige' van Mensje van Keulen wordt Nora, doktersdochter die beschermd opgegroeide in de provincie, op jonge leeftijd verleid door Martin, een zest... »
 
 
 
 
 

De rode strik
De rode strik
In 'De rode strik' vertelt Mensje van Keulen het verhaal van Maria Talberg en haar zusje. Hun leven wordt verstoord wanneer een man hun moeder het hof maakt.... »
 
 
 
 
 

De ring
De ring
 »
 
 
 
 
 

De laatste gasten
De laatste gasten
In de meeslepende roman 'De laatste gasten' beschrijft Mensje van Keulen het leven van een groep mensen in de besloten wereld van een pension. Na het overlij... »
 
 
 
 
 

Altijd wat
Altijd wat
 »