Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Yoga in de Bhagavad Gita
Yoga in de Bhagavad Gita
Ontdek de essentie van oude spirituele filosofieën in een toegankelijke syllabus: 'Twintig praktische yoga-oefeningen uit de Bhagavad Gita'. In een wereld v... »
 
 
 
 
 

Het verborgen meer
Het verborgen meer
 »
 
 
 
 
 

Meditatie
Meditatie
Meditatie geeft rust en meer energie. Het leert je bovendien om te gaan met stress. Maar er is meer…. Meditatie leert je ook ‘door de fenomenen heen te k... »
 
 
 
 
 

Vidya-meditatie
Vidya-meditatie
Dit boek gaat over een bijzondere vorm van meditatie: vidya-meditatie. Het is een methode om ‘voorbij de woorden’ te komen en verbinding te maken met tij... »
 
 
 
 
 

Leven in harmonie
Leven in harmonie
Het boek Leven in harmonie gaat over de vraag hoe wijin harmonie kunnen leven. Allereerst In harmonie met onszelf en met onze talenten en diepste verlangen. ... »
 
 
 
 
 

Meditatie van het hart
Meditatie van het hart
'Leven in harmonie' verkent de wenselijkheid van gelijkwaardigheid tussen ratio en gevoel, met de introductie van de Anvaya-Vyatireka meditatiemethode als ee... »
 
 
 
 
 

Gouden regels om te leven
Gouden regels om te leven
In Gouden Regels om te leven neemt Mehdi Jiwa ons mee op een unieke spirituele ontdekkingsreis naar de essentie van tijdloze wijsheid, verborgen in de oude g... »
 
 
 
 
 

Koken met Rumi
Koken met Rumi
 »
 
 
 
 
 

Integrale gezondheid
Integrale gezondheid
"In een wereld waar de geneeskunde zich hoofdzakelijk op ziekte richt, is het dringend nodig om een gedeeld begrip van gezondheid te ontwikkelen en een integ... »