Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Stad van bloemen
Stad van bloemen
Skys moeder is aromatherapeute in Londen, maar door haar ziekte kan ze weinig doen. Als Sky met een parfumflesje in zijn hand in slaap valt, stravageert hij ... »
 
 
 
 
 

Stad van schepen
Stad van schepen
Isabel Evans heeft net een verrassende ontdekking gedaan: ze is een stravagante, iemand die tussen twee werelden kan reizen. Wanneer ze geconfronteerd wordt ... »
 
 
 
 
 

City Of Ships
City Of Ships
Stravaganza (Hardcover). »
 
 
 
 
 

Stad van maskers
Stad van maskers
Wat gebeurt er met je als je het enemoment ziek in bed ligt en je hetvolgende moment bevindt in eenwereld vol glamour, intriges enbedrog?Dit is precies wat L... »
 
 
 
 
 

City of Secrets
City of Secrets
City of Secrets »
 
 
 
 
 

City Of Masks
City Of Masks
Given a marbled notebook to use as a diary the notebook is the unexpectedmeans that transports Lucien to this dangerous new world a world that thrillsto the ... »
 
 
 
 
 

Het grote boek over het leven
Het grote boek over het leven
Al kun je het je soms haast niet voorstellen, grote mensen zijn ook allemaal klein geweest. Iedereen begint als baby en wordt groot met vallen en opstaan. Je... »
 
 
 
 
 

At Home Anywhere
At Home Anywhere
At Home Anywhere »
 
 
 
 
 

David
David
 »
 
 
 
 
 

Sem = Super
Sem = Super
Sem krijgt van zijn opa een boek over Leonardo da Vinci. Daarin ziet hij een tekening van vleugels voor mensen. Dat kan hij zelf natuurlijk veel beter! Sem b... »