Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wolverine
Wolverine
Wanneer hij zijn herstelfactor verliest, gaat Wolverine aan de slag als spion voor S.H.I.E.L.D.
en infiltreert in de bende van misdaadbaas Offer om meer te w... »
 
 
 
 
 

Iron man
Iron man
Iron Man

Tony Stark is een technologisch visionair... een beroemde, steenrijke uitvinder die zijn gelijke niet kent. Gehuld in 's werelds meest geavanceerde... »
 
 
 
 
 

Guardians 007 of the galaxy
Guardians 007 of the galaxy
Rocket Raccoon en Groot stranden op de ijsplaneet Fron. Wanneer ze aangevallen worden doorenkele rondzwervende Nogu wordt Groot gebeten. Het gif van het ijsm... »
 
 
 
 
 

Iron Man's Friends and Foes
Iron Man's Friends and Foes
Iron Man's Friends and Foes »
 
 
 
 
 

Pakket 4x6 titels
Pakket 4x6 titels
 »
 
 
 
 
 

07 Iron man
07 Iron man
Tony brengt Pepper op de hoogte van zijn grote geheim. Abigail Burns, een radicale journaliste,<br/>woont de voorstelling van de stad van de toekomst bij. De... »
 
 
 
 
 

Uncanny Avengers
Uncanny Avengers
De Avengers moeten alles op alles zetten om de aarde te beschermen tegen een op wraak beluste Celestial. Kang blijkt allesbehalve een bondgenoot te zijn en n... »
 
 
 
 
 

All new X-Men
All new X-Men
De jonge X-Men zijn samen met hun leraren Wolverine en Kitty Pryde op zoek naar Mystique en haar metgezellen, die een reeks misdaden hebben gepleegd en zich ... »
 
 
 
 
 

All New X-Men
All New X-Men
Samen met de oorspronkelijke X-Men reist Kitty Pryde af naar Miami om een jonge mutant te redden uit de handen van de Purifiers. Het blijkt te gaan om X-23, ... »
 
 
 
 
 

All New X-Men
All New X-Men
Mutanten zijn het volgende stadium in de evolutie. Door hun genetische mutaties beschikken ze over krachten die normale mensen niet hebben. Hierdoor worden z... »