Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De kliniek
De kliniek
Na haar artsenexamen neemt Sanne Molenaar een baan aan in een tbs-kliniek. Met een aantal collega’s kan ze goed opschieten, maar anderen zijn nauwelijks te... »
 
 
 
 
 

Ex - Schön, dass du tot bist
Ex - Schön, dass du tot bist
Ex - Schön, dass du tot bist »
 
 
 
 
 

Dit mag niemand weten
Dit mag niemand weten
In de verte hoor ik een auto aankomen. Vlug stop ik de telefoon weg en haal het mes tevoorschijn.
De auto rijdt voorbij.
Ik leg het mes naast me neer en tre... »
 
 
 
 
 

Alibi
Alibi
Een WP thrillerTijdens een ontgroeningskamp wordt het levenloze lichaam van Belle op een verlaten dijkje gevonden. Als psychologe Wynona Post, oftewel WP, ha... »
 
 
 
 
 

De nieuwkomer
De nieuwkomer
<i>Sannes leven is in gevaar als een tbs’er te veel vrijheid krijgt.</i>
</br>
</br>Alles staat op zijn kop in de tbs-kliniek waar Sanne werkt. Annabella, ... »
 
 
 
 
 

Mist
Mist
MIST:Als je vrienden geen echte vrienden blijken te zijnAls Carlo in Utrecht op kamers gaat om medicijnen te gaan studeren, komt hij in een bijzonder student... »
 
 
 
 
 

Ex
Ex
Ook als Jet bruusk de straat op wordt gezet door haar vriend Olivier kan ze hem niet loslaten. Olivier, haar ideale hunk, kan niet stuk. Haar gedachten blijv... »
 
 
 
 
 

Verrassing!
Verrassing!
In Verrassing! Vrouwenthrillers staan twaalf korte spannende verhalen van bekende en minder bekende vrouwelijke thrillerauteurs: Judith Visser, Martine Kamph... »
 
 
 
 
 

Ziek
Ziek
Joris is ontrouw, ontdekt zijn vrouw Rosa, die net als hij in het psychiatrisch ziekenhuis werkt. Ze verlaat hem om een nieuw leven op te bouwen, maar blijkt... »
 
 
 
 
 

Vrij
Vrij
Jarenlang gaat Linde gebukt onder een huwelijk met een man die meer over haar verleden weet dan haar lief is. Eenmaal aan de wurggreep van haar eerste huweli... »