Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zei mijn vrouw
Zei mijn vrouw
Mel Gibson is er weer ¶ Oksels ¶ ZeversMeat needs a face ¶ Ontwaakt ¶ Fucked upVan geluk spreken ¶ In het kader van hetapenland ¶ Het huis kraakt ¶ Zo... »
 
 
 
 
 

Ik heb aids van Johnny Diamond
Ik heb aids van Johnny Diamond
Ik heb aids van Johnny Diamond is een boek over grensoverschrijdend gedrag, #metoo, dubbele moraal, normvervaging, levenskeuzes, hoop en vervulling, homofili... »
 
 
 
 
 

Niemand hield van Billie Vuist
Niemand hield van Billie Vuist
<p>Billie Vuist is verbijsterd als hij ontdekt dat zijn moeder een pedofilienetwerk runt - onder de vlag van de vzw Phantasia levert zij zwarte en oosterse m... »
 
 
 
 
 

Natte dozen
Natte dozen
Oscar Van Beuseghem is 'a man you hate to love' - of omgekeerd. Als kind misbruikt door zijn moeder, een hele rits buurvrouwen en zijn nonkel André, is hij ... »
 
 
 
 
 

In elke vrouw schuilt haar moeder
In elke vrouw schuilt haar moeder
Mercedes Van De Cloot, de negende gravin van Blaasveld, werkt aan een filosofisch-misogyn meesterwerk, dat een uitkomst moet bieden voor haar nijpende geldzo... »
 
 
 
 
 

De trapchauffeur
De trapchauffeur
<p>Antoine Guldentops is trapchauffeur op een luchthaven. Als men hem vraagt wat hij doet en hij zegt dat, dan zegt men steeds: u bedoelt tram. Antoine antwo... »
 
 
 
 
 

De dag dat we Andy zijn arm afzaagden
De dag dat we Andy zijn arm afzaagden
Twee jaar nadat Werner Plöts door zijn vader aan de schrale zorgen van de aartslelijke zusters Crique is toevertrouwd, trekt hij de wereld in. Met Orzas, ee... »
 
 
 
 
 

Oogje
Oogje
In <i>Oogje. Het kleine meisje uit de Lange Tafelstraat</i> rekenen twee pubers even geestdriftig als nietsontziend (en ongericht) af met de schande van hun ... »
 
 
 
 
 

Zo donker buiten
Zo donker buiten
Zo donker buiten is Marnix Peeters’ reconstructie van zijn moeders leven, haar laatste maanden en haar overlijden.Zij was bescheiden, was van mening dat he... »