Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zonden van een minnares
Zonden van een minnares
DE OPBRENGSTEN VAN DEZE VERHALENBUNDEL WORDEN GEDONEERD AAN EEN ZEER BELANGRIJK ONDERZOEK NAAR BORSTKANKER. <br/><br/>We hebben allemaal wel eens gehoord, o... »
 
 
 
 
 

Overspel, wat bezielt ze?
Overspel, wat bezielt ze?
Een niets verhullende bundel over vreemdgaan.Waarom bestaat overspel? Er zijn verschillende redenen waarom iemand 'overspel pleegt'. Misschien is het de sleu... »
 
 
 
 
 

Zonden van een minnares
Zonden van een minnares
DE OPBRENGSTEN VAN DEZE VERHALENBUNDEL WORDEN GEDONEERD AAN EEN ZEER BELANGRIJK ONDERZOEK NAAR BORSTKANKER.We hebben allemaal wel eens gehoord, of zijn getui... »
 
 
 
 
 

Het Beest
Het Beest
"In het bos wonen wilde dieren."

Rechercheur Joop Bastiaanse wil opnieuw onderzoek naar de moord op T. Rots omdat hij denkt dat de veroordeelde onschuldig i... »
 
 
 
 
 

Deadline
Deadline
Deadlinersquo is een spannende actiethriller over de strijd tegen terreur. In elke aflevering kan de kijker meeleven met de leden van een geheim antiterreurt... »
 
 
 
 
 

Deadline
Deadline
Een vermissing eindigt in moord...Mike is een verslaggever in een klein dorp. Zijn grote droom is om te schrijven voor de Gelderlander. Wanneer zijn vriend b... »