Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ik ben een prinses
Ik ben een prinses
Sofie staat voor de spiegel. Ze is zo mooi, net een prinses. Sofi e voelt dat zij ook echt een prinses is. Maar wat voor een prinses is ze dan? Ze stapt lang... »
 
 
 
 
 

Zelfdenkboek
Zelfdenkboek
<p>‘Zelf filosoferen en schrijven over de toekomst’ van Manon Duintjer en Marlies Visser is een prachtig vormgegeven en geïllustreerd werkboek voor jeze... »
 
 
 
 
 

Feest met de Bloemenprinses
Feest met de Bloemenprinses
De Bloemenprinses organiseert een feest en heeft voor al haar prinsessenzusjes een jurk gemaakt. En bij een feest horen ook taart en vrolijke traktaties!Er s... »
 
 
 
 
 

Promotie
Promotie
De serie Promotie Groen licht, ontwikkeld in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, maakt jongeren uit het praktijkonderwijs wegwijs in het verkeer. De s... »
 
 
 
 
 

Dagboek van de Bloemenprinses
Dagboek van de Bloemenprinses
De Bloemenprinses is een heel bijzondere prinses. Ze woont in het bos onder een oude boom en is dol op mooie kleuren.
In dit lieve dagboekje kun je lezen wat... »
 
 
 
 
 

12345678910 MIAUW!
12345678910 MIAUW!
Tellen kun je leren<br/><br/>Alle kinderen houden van dieren. Dus wat is er leuker dan leren tellen met poezen? Ze hebben <br/>Één staart, vier pootjes en ... »
 
 
 
 
 

Het prinsessenboek
Het prinsessenboek
Veel mensen weten het niet maar er bestaan een heleboel soorten prinsessen. In dit boek leer je er een paar kennen. De Maanprinses woont natuurlijk op de maa... »
 
 
 
 
 

Het poppenhuis van Petronella Oortman
Het poppenhuis van Petronella Oortman
Benieuwd hoe het leven er in de Gouden Eeuw uitzag? Het zeventiende-eeuwse poppenhuis van Petronella Oortman (1656-1716) was een perfecte kopie van haar eige... »