Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Katachtigen
Katachtigen
Heb je zelf een kat? Dan ben je niet de enige en ook niet de eerste. Al meer dan 7000 jaar geleden werden wilde katten tam gemaakt. Bij de Egyptenaren werden... »
 
 
 
 
 

Ga mee naar buiten!
Ga mee naar buiten!
De natuur in, en neem je camera mee!<br/><br/>- Ga mee naar buiten en ontdek de dieren en hun sporen in je eigen tuin, in de duinen of in het bos, op het str... »
 
 
 
 
 

Tuinieren met wilde planten
Tuinieren met wilde planten
Iedere dag genieten van een weelderige bloemrijke tuin met de vele dieren die daar leven zoals vogels, salamanders, kikkers, muizen, vlinders en wilde bijen.... »
 
 
 
 
 

Het Huis Oranje-Nassau
Het Huis Oranje-Nassau
Waarom zijn met Koningsdag de straten versierd met oranjevlaggetjes? Omdat oranje de kleur van Nederland is. Dat is tedanken aan de koninklijke familie: de f... »
 
 
 
 
 

Wilde planten in eigen tuin
Wilde planten in eigen tuin
Een tuin maak je in de eerste plaats voor jezelf, je wilt een plek om lekker te zitten en je zet er planten in die je mooi vindt. Als je kiest voor aantrekke... »
 
 
 
 
 

Aardverschuivingen
Aardverschuivingen
Je wilt het niet meemaken: een aardverschuiving. Ineens schuiven enorme massa’s grond langs een helling naar beneden. Of er stort een stuk berg in, gevolgd... »