Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De club van ik
De club van ik
Populaire wetenschap op zijn best: helder, humoristisch en stevig onderbouwd 'Sociaal en egoïstisch gedrag zijn geen tegengestelde uitersten, maar lopen s... »
 
 
 
 
 

De bril van Darwin
De bril van Darwin
Nieuwe editie naar aanleiding van het Darwinjaar;;;In 2009, 200 jaar na de geboorte van Charles Darwin, staat de grondlegger van de evolutietheorie weer volo... »
 
 
 
 
 

De bril van Darwin
De bril van Darwin
Hét standaardwerk over darwinisme op veler verzoek opnieuw beschikbaar Waar komt het verschil tussen man en vrouw vandaan? Waarom plegen mensen overspel? E... »
 
 
 
 
 

De standaardwaarde van de mens
De standaardwaarde van de mens
<p>Tegenwoordig leven we in supergeconcentreerde omgevingen, bewegen we ons met een onvoorstelbare snelheid over de wereld, bestrijden we pijn met een pillet... »
 
 
 
 
 

BLOOT TOEVAL
BLOOT TOEVAL
Normaal gezien zouden er nooit mensen zijn ontstaan, er was maar één kans op vele biljoenen. Zuiver toeval! De mens was ooit op een haar na uitgestorven. D... »
 
 
 
 
 

Waarom we willen wat we willen
Waarom we willen wat we willen
Als we cht willen weten wat ons als mens als vrouw als man drijft moeten we kijken naar de evolutie. Mark Nelissen ging als eerste bioloog de uitdaging aan o... »