Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

VIS IS SIP
VIS IS SIP
In de maantjesserie verschijnen twaalf series van acht boekjes. In de series zit een opbouw in moeilijkheidsgraad en in de hoeveelheid tekst. Serie 1 en 2 be... »
 
 
 
 
 

Denkspel
Denkspel
"mastermind" voor kleuters. Beredeneer welke kleur muts, trui, broek en sokken je tegenspeler POMPOM aangetrokken heeft. »
 
 
 
 
 

Seizoenenkwartet
Seizoenenkwartet
Wil je het ook proberen? Om zo veel mogelijk Pompom-kwartetten te verzamelen? Wie de meeste kwartetten heeft, is de winnaar!Dit seizoenenkwartetspel is speci... »
 
 
 
 
 

Woordenmaker
Woordenmaker
De eerste kennismaking met letters... Met deze woordenmaker kan uw kleuter meer dan 100 eenvoudige woorden maken. Ook kan uw kind er heel goed zelfstandig me... »
 
 
 
 
 

Ik ga op reis en neem mee
Ik ga op reis en neem mee
Pompom gaat op avontuur naar de maan een onbewoond eiland en de camping. Hij heeft zijn koffer volgepakt met handige spullen Het liefst wil hij al zijn spull... »
 
 
 
 
 

Zingen met Puk
Zingen met Puk
 »
 
 
 
 
 

Maan is ver
Maan is ver
In de maantjesserie verschijnen twaalf series van acht boekjes. In de serie zit een opbouw in moeilijkheidsgraaf en in de hoeveelheid tekst. Serie 1 en 2 bes... »