Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ver van familie
Ver van familie
Nu een aansprekende film met in de cast o.a. Terence Schreurs, Anneke Grönloh, Katja Schuurman, Camilla Siegertsz, Nada van Nie, Carlo en Ricci Scheldwacht... »
 
 
 
 
 

De leugen van de kaketoe
De leugen van de kaketoe
De leugen van de kaketoe vertelt het verhaal van vier generaties vrouwen in een lange brief vanhoofdpersoon Melanie Fleur aan haar grootmoeder. Aan haar kan ... »
 
 
 
 
 

Muggen mensen olifanten
Muggen mensen olifanten
In Muggen mensen olifanten, haar eerste echte reisboek, voert Marion Bloem de lezer in een wervelende stroom van verhalen mee naar Bali en Bolivia, naar Aust... »
 
 
 
 
 

Optiebeurs
Optiebeurs
 »
 
 
 
 
 

Een meisje van honderd
Een meisje van honderd
<p>Dwarsligger xxx is <em>Een meisje van honderd</em> van Marion Bloem, een meeslepend familieverhaal dat honderd jaar geschiedenis van Indonesië combineert... »
 
 
 
 
 

Twee vliegers onder het matras
Twee vliegers onder het matras
"Vliegers onder het matras' is een verhalenbundel waarin de typische vertelwijze en alle thema's van Marion Bloem te vinden zijn. Haar Indische achtergrond, ... »
 
 
 
 
 

Het Sumatra van Bloem
Het Sumatra van Bloem
Langs de smalle Trans Sumatra Highway reizen Marion Bloem en Ivan Wolffers over het schitterende één-na-grootste eiland van de wereld, van Aceh tot waar de... »