Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Praat je mee? Docentenmap
Praat je mee? Docentenmap
Dit is de docentenmap van Praat je Mee? Het werkboek voor uw leerlingen moet u apart aanschaffen. Er is ook een kaartenbox los verkrijgbaar met lesmaterialen... »
 
 
 
 
 

Taalcompleet
Taalcompleet
Deze oude uitgave van TaalCompleet A1 is alleen nog tweedehands verkrijgbaar bij derde verkopers, zonder code voor de e-learning en zonder ondersteuning door... »
 
 
 
 
 

B2
B2
Met deze communicatieve methode oefen je de vier taalvaardigheden: lezen, luisteren, schrijven en spreken. Ook woordenschat, grammatica en spelling komen rui... »
 
 
 
 
 

B1 proefexamens
B1 proefexamens
Heb je een cursist die het Staatsexamen NT2 Programma I wil halen? Genoeg geoefend en wil je weten of hij/zij er klaar voor is? Koop dan dit digitale proefex... »
 
 
 
 
 

A2
A2
Met TaalCompleet A2 maak je de stap van niveau A1 naar A2. Je bouwt verder op niveau A1. Je leert de taal die je nodig hebt in het dagelijks leven en je bere... »
 
 
 
 
 

B2 proefexamens
B2 proefexamens
Heb je een cursist die het Staatsexamen NT2 Programma II wil halen? Genoeg geoefend en wil je weten of hij/zij er klaar voor is? Koop dan dit digitale proefe... »