Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Set 12 Kleuters samenleesboeken
Set 12 Kleuters samenleesboeken
inhoud 1 ex van: HET BOEK VAN FEE, HET BOEK VAN HUT, HET BOEK VAN POES, HET BOEK VAN TEUN, HET BOEK VAN KIP, HET BOEK VAN AAP, HET BOEK VAN PAUL, HET BOEK VA... »
 
 
 
 
 

Ik lees 4 maanden
Ik lees 4 maanden
speel-leerbloc voor beginnende lezers »
 
 
 
 
 

Het boek van de hut
Het boek van de hut
Kleuters samenleesboeken: Een samenleesboek voor kleuters. De rechterpagina’s zijn woordpagina’s die de kleuter leest. De linkerpagina’s zijn voorleesp... »
 
 
 
 
 

Er is hier niets te doen
Er is hier niets te doen
Mim moet naar oom Kas.Haar mam is ziek."Fijn", zegt oom Kas."Leuk dat je bij mij komt."Maar voor Mim voelt het niet fijn.Ze wil niet naar oom Kas.Er is daar ... »
 
 
 
 
 

Piekertjes
Piekertjes
 »
 
 
 
 
 

Een eigen plek
Een eigen plek
Dat is schrikken Alexander wordt niet uit school gehaald door zijn moeder maar door zijn tante. Zijn moeder moest plotseling naar het ziekenhuis. Gelukkig is... »
 
 
 
 
 

Ik zing
Ik zing
Hier ben ik. En ik zing maar wat. Een wijs, een rijm ... Vaak doe ik dat. Ik zing in de zon, ik zing in de kou. Ik zing heel veel ... Maar het is voor jou! »
 
 
 
 
 

Ik zing
Ik zing
Ik zing<br/><br/>Hier ben ik.<br/>En ik zing maar wat.<br/>Een wijs, een rijm...<br/>Vaak doe ik dat.<br/><br/>Ik zing in de zon, <br/>ik zing in de kou.<br/... »
 
 
 
 
 

Het boek van Doos
Het boek van Doos
Ties zit op een doos. 'Wat zit er in?', vraagt Bo. 'Raad maar eens', zegt Ties. Er zit iets leuks in de doos. »