Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Partners in liefde en trouw
Partners in liefde en trouw
In dit deel van de Partners kroniek staat de liefde centraal. Niet alleen de liefde tussen twee partners, maar ook de trouw aan elkaar, die er een wezenlijk ... »
 
 
 
 
 

PARTNERS LIEFDE & RESPECT
PARTNERS LIEFDE & RESPECT
In het eerste deel van de Partner Kroniek maken we kennis met de Partner stamvaders: John Denver en Don Stacey. Als jonge mannen adopteren zij een tienertwee... »
 
 
 
 
 

Partners Schuld & Boete
Partners Schuld & Boete
In dit tweede deel van de Partners kroniek zijn de Partner kinderen volwassen geworden. Ed Denver is de oudste van hen en als 30-jarige luitenant bij de Enge... »
 
 
 
 
 

Partners neem mijn hand
Partners neem mijn hand
Mo en Karim redden twee Joodse jongetjes van een doorgedraaide schutter. Het gezin Kingston wil hen adopteren, maar er wonen ook Moslims in dit gezin. Een he... »
 
 
 
 
 

PARTNERS GEBROKEN VLEUGEL
PARTNERS GEBROKEN VLEUGEL
De maatschappij wordt steeds gewelddadiger. De Partners hebben een Stichting in het leven geroepen om mensen in bijzondere nood te helpen. Partner zoon Joe S... »
 
 
 
 
 

Partners brug naar elkaar
Partners brug naar elkaar
Karim Hamidi is afgestudeerd als architect en kiest als eerste opdracht het bouwen van een kerk voor Syrische Orthodoxe Christenen. Hoewel hij zelf Moslim is... »
 
 
 
 
 

PARTNERS HET RECHT VAN DE STERKSTE
PARTNERS HET RECHT VAN DE STERKSTE
De Partners komen altijd op voor de zwakkere in de samenleving, dus als Jef Higgins merkt dat gehandicapte kleuters misbruikt worden door hun verzorger neemt... »
 
 
 
 
 

Partners nieuw begin
Partners nieuw begin
Partner Ernst Lange reist door het noorden van Syrië en Irak op een persoonlijke missie. Hij probeert zijn geweten te zuiveren, door de families van zijn vr... »
 
 
 
 
 

Partners
Partners
Don Stacey en John Denver zijn al vrienden sinds hun vroegste kindertijd. Daardoor voelen ze elkaar feilloos aan en weten ook hoe ze elkaar aan moeten vullen... »
 
 
 
 
 

De Kareliër
De Kareliër
In het Rusland van de twaalfde eeuw breidt Vorst Gregor van het Vorstendom Nowgorod zijn gebied uit door het Vorstendom Karelië in te lijven. Prins Andreas ... »