Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Levels en Levens
Levels en Levens
Een spannend onwerkelijk spel waarin alles mogelijk is<br/><br/>Thema: respect voor anderen<br/><br/>De verdwijntruc met de zwarte kist, Tio doet hem al jare... »
 
 
 
 
 

Dragans list
Dragans list
Het tweede deel uit de spannende trilogie over Ailinn<br/>Het open einde van het eerste deel uit de trilogie<br/>over Het Huis Elfae maakt nieuwsgierig naar ... »
 
 
 
 
 

De Heksenhei
De Heksenhei
Het spookt op de heiThema's: heksen, vriendschapEen half jaar geleden is op de hei een meisje, Rinnie, ontvoerd. Over haar ontvoering gaan de wildste verhale... »
 
 
 
 
 

Koepels
Koepels
Thema’s: virtuele wereld, games, oordelen Marni woont met haar vader in Koepel 4, een reusachtige, overdekte stad. Elke ochtend hijst ze zich in haar elasti... »
 
 
 
 
 

De heersers van Kir
De heersers van Kir
Raben is een jonge Lezer: wanneer hij een voorwerp oppakt en zich openstelt, leert hij alles over de geschiedenis ervan. In het rijk van de Zeven Eilanden mo... »
 
 
 
 
 

Dragans list
Dragans list
De veertienjarige Ailinn is de rechtmatige erfgename van het Huis Elfae. Dragan, de broer van haar vader, pleegt een moordaanslag op Ailinn en haar moeder Es... »
 
 
 
 
 

Zilverbloed
Zilverbloed
Raben en Calli keren terug naar Kironos, waar ze zich aansluiten bij het geheime verbond dat door de oudste zoon van de voormalige Heerser geleid wordt; Enzo... »
 
 
 
 
 

De politiek van de katholieke vrouwenemancipatie
De politiek van de katholieke vrouwenemancipatie
van Marga Klompe tot Jacqueline Hillen »
 
 
 
 
 

De wisseltruc
De wisseltruc
Wie is nu wie?<br/><br/>Thema's: verschil arm-rijk, vriendschap<br/><br/>Emma kent haar dorp Karrestad als haar broekzak en ze verveelt zich. Op een dag klim... »
 
 
 
 
 

Levels & levens
Levels & levens
De verdwijntruc met de zwarte kist, Tio doet hem al jaren. Op een avond besluit hij Ayse te laten zien hoe het werkt. Samen klimmen ze de zwarte kist in en ... »