Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mijn vader is geen moordenaar
Mijn vader is geen moordenaar
Nienkes vader is als militair in Bosnië geweest. Hij is erg veranderd door de oorlog daar. Nienkes beste vriendin, Radja, komt ook uit Bosnië. Dan, op een ... »
 
 
 
 
 

Rondje om de wereld
Rondje om de wereld
Hoi. Ik ben Bart en ik zeil samen met mijn ouders, broertje en zus drie jaar om de wereld. Het is echt supertof en ik maak heel veel mee. Omdat niet iedereen... »
 
 
 
 
 

Oma Bellenblaas
Oma Bellenblaas
Jesse mag een paar dagen bij oma blijven. Ze maken samen gezellige uitstapjes. Oma vergeet soms dingen. Meestal vindt Jesse dat niet zo erg. Het is zelfs wel... »
 
 
 
 
 

Ridder Lennie is zoek
Ridder Lennie is zoek
Lennie gaat op wereldreis. Hij schrijft een brief voor zijn ouders en vertrekt met de fiets. Als hij bij een meer komt, ziet hij in het midden een kasteel li... »
 
 
 
 
 

DICHTER. Heelal set van 5
DICHTER. Heelal set van 5
Bijna 60 gedichten van meer dan 40 dichters over het heelal. Met de mooiste ruimtefoto’s ter wereld van de NASA, ESA en CSA. Gemaakt in sterrenwachten en r... »
 
 
 
 
 

Het geheime dolfijneneiland
Het geheime dolfijneneiland
Maya is een gewoon meisje uit Harderwijk. Ze is dol op dolfijnen en bijna iedere week is ze wel in het Dolfinarium te vinden. Op een dag vertellen haar ouder... »
 
 
 
 
 

Frederik
Frederik
Frederik zit niet zo lekker in zijn vel. Hij doet onaardig, is onbeleefd en brutaal en het lukt hem maar niet zijn gedrag te veranderen. Dan komt hij in cont... »
 
 
 
 
 

Plusleesboek M4
Plusleesboek M4
Plusleesboeken zijn bedoeld voor nieuwsgierige kinderen die niet van te makkelijk houden!Lees alles over de coolste onderwerpen, op je eigen niveau. »
 
 
 
 
 

Pluswerkboek M4
Pluswerkboek M4
 »