Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Isa's droom
Isa's droom
Isa droomt ervan beroemd te worden. Na een volledig mislukt optreden tijdens een talentenjacht slikt ze in een opwelling een aantal slaappillen.Ze wordt wakk... »
 
 
 
 
 

Isa's droom
Isa's droom
Isa wil beroemd worden. Ze ziet zichzelf al de wereld veroveren als haar alter ego Alysha - in alle opzichten een verbeterde versie van zichzelf, vindt Isa. ... »
 
 
 
 
 

Naar Afrika!
Naar Afrika!
Max, Milan en Makoto in actie. Max, Milan en Makoto krijgen een geheimzinnige oproep: of ze maar even naar zuidelijk Afrika willen komen. Er zijn kinderen ve... »
 
 
 
 
 

Gelöscht
Gelöscht
Gelöscht »
 
 
 
 
 

Het verwoeste eiland
Het verwoeste eiland
Het is 1944. Al vier jaar is het oorlog in Nederland. Teun en Saar wonen op het eiland Walcheren in Zeeland. Ook daar zijn de Duitse soldaten de baas. Maar h... »
 
 
 
 
 

Kroonsz
Kroonsz
AMSTERDAM, 1670Wessels vader, de gerespecteerde arts Zacharias Kroonsz, werkt aan een uitvinding die alle wetten tart: de wetten van de Kerk, de natuur en he... »
 
 
 
 
 

Patroon
Patroon
<p>'Patroon' is een indringend boek voor jongeren vanaf 13 jaar, over een heftige gebeurtenis tussen twee beste vrienden en mysterieus familiegeheim. Marco K... »
 
 
 
 
 

Op de Noordpool!
Op de Noordpool!
B.O.J. (Boeken Over Jongens) Max, Milan en Makoto gaan naar de Nolympische Spelen in Amerika. Het vliegtuig waarmee ze reizen dreigt echter neer te storten. ... »