Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Schijnvertoning
Schijnvertoning
Ellen leidt samen met haar gezin een luxe leven. In hun villawijk hebben zij een vriendenkring opgebouwd, waar de Prosecco rijkelijk vloeit. Mooi en succesvo... »
 
 
 
 
 

De voltooiing
De voltooiing
Kunstschilderes Marscha ziet haar droom in vervulling gaan wanneer zij een woonboerderij op het platteland koopt. Haar geluk wordt echter verstoord door teru... »
 
 
 
 
 

Eindbestemming
Eindbestemming
Wie kijkt er niet uit naar een onbezorgde vakantie? Maar soms gaat het op reis gruwelijk mis. Ongerept natuurschoon, afgelegen campings en luxe hotelsuites i... »
 
 
 
 
 

Schijnvertoning
Schijnvertoning
Samen met haar gezin leidt Ellen een luxe leven in een villawijk en met een vriendenkring, waar de Prosecco rijkelijk vloeit. Mooi en succesvol zijn is de no... »
 
 
 
 
 

Vilein
Vilein
Als de man van Julia dood wordt aangetroffen, wordt voor Julia het gezegde 'Het leven begint bij veertig' waarheid. Na jarenlange onderdrukking voelt ze zich... »
 
 
 
 
 

Binnenwereld
Binnenwereld
Zes jaar na het verongelukken van haar man geeft de jonge weduwe Lynnette zich over aan een nieuwe liefde, al blijft het onverwachte verlies van haar echtgen... »
 
 
 
 
 

Hels
Hels
Wanneer studentes Jessica en Martine in de zomervakantie in een luxe hotel in Scheveningen gaan werken, kunnen zij niet vermoeden dat hun leven voorgoed zal ... »
 
 
 
 
 

Zeemist
Zeemist
Marit vindt zichzelf een gewone dertienjarige met lang bruin haar. Voor één ding is ze bang: de dood. Ze checkt elke nacht of iedereen nog leeft. Haar ritu... »
 
 
 
 
 

Schijnvertoning
Schijnvertoning
Ellen leidt samen met haar gezin een luxe leven. In hun villawijk hebben ze een vriendenkring opgebouwd, waar de Prosecco rijkelijk vloeit. Mooi en succesvol... »
 
 
 
 
 

Souvenir
Souvenir
Zeven jaar na de ontvoering van haar baby ontdekt Susan wie de dader moet zijn en reist af naar Indonesië, het land waar haar kind tijdens een backpack vaka... »