Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Terugkeer
Terugkeer
Terugkeer, een Schotse eilandnovelle: De ferry komt achter de landtong vandaan en vaart langzaam de haven in. Zodra het schip is aangemeerd, gaat de klep... »
 
 
 
 
 

Thuisreis
Thuisreis
Thuisreis: De man met de donkere krullen doemt op. Net als afgelopen dagen krabt hij aan de rand van haar bewustzijn. Op haar netvlies verschijnt het bee... »
 
 
 
 
 

Eilanders
Eilanders
Eilanders & De nieuwe huishoudster: Eilanders Ontroerend, sfeervol, gevoelig, romantisch, idyllisch, magisch, speels. Verrukkelijke, aangrijpende en ... »
 
 
 
 
 

Schandalig
Schandalig
Schandalig, en andere zondagverhalen: Cat, geloof mij nu maar, een weekje zon, strand en zee zal je goed doen.' 'Ik wil geen zon, strand en zee. Ik wi... »
 
 
 
 
 

Verlangen
Verlangen
Verlangen, en nog meer zondagverhalen: Het laatste daglicht geeft het bijzondere landschap een Zachtoranje gloed, zo adembenemend dat ze wel moeten s... »
 
 
 
 
 

Eilanders & De Nieuwe Huishoudster
Eilanders & De Nieuwe Huishoudster
Eilanders & De nieuwe huishoudster:  Eilanders Ontroerend, sfeervol, gevoelig, romantisch, idyllisch, magisch, speels. Verrukkelijke, aangrijpende en ... »