Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kik in nood!
Kik in nood!
Spik en Spek gaan naar de poel.Daar zien ze Tink.Ze plagen de vis.Haha leuk lacht Spek.Maar dan stuift oma Puit uit het riet.Ze ziet erg bleek.He... help hij... »
 
 
 
 
 

Boeboeks
Boeboeks
 »
 
 
 
 
 

Blinker en het BagBag-juweel
Blinker en het BagBag-juweel
In Het BagBag-juweel zijn Blinker en Nelle een jaartje ouder. Blinker werkt met Mats en Jonas aan een raket, raakt bevriend met pastoor Boeck, die nogal een ... »
 
 
 
 
 

De gouden waterduivel
De gouden waterduivel
Alexander weet met zijn vreugde geen blijf wanneer niet alleen oom Trotter onaangekondigd op bezoek komt, maar 's nachts ook zijn goeie vriendin Yam-Yam zeer... »
 
 
 
 
 

Tinne
Tinne
Tinne moet voor school een verhandeling schrijven over Napoleon. Met tegenzin begint ze aan het karwei en trekt op aanraden van haar oom naar de bibliotheek... »
 
 
 
 
 

Echte helden
Echte helden
bevat de delen; Vlinders voor spek, de zwemput, echte helden, spek voor mijn bek,speuren maar, spik wil weg. Door het grote succes van Spik en Spek, kunnen w... »
 
 
 
 
 

Het web van de suikerspin
Het web van de suikerspin
Boeboeks zijn vuistgrote Aardewezens. Ze lijken een beetje op menselijke beestjes of beestige mensjes, maar ze zijn noch het een, noch het ander. Veel kinder... »