Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

EHBK* (*Eerste Hulp Bij Kleine Kinderen)
EHBK* (*Eerste Hulp Bij Kleine Kinderen)
<p>Kinderen hebben een extra gave om hun (groot)ouder, oppas of juf te slim af te zijn. Een buil, een schaafwonde, een wespensteek... komen in elk gezin voor... »
 
 
 
 
 

Ik heb geen fopspeen meer nodig
Ik heb geen fopspeen meer nodig
<p>Je kindje afscheid laten nemen van zijn of haar fopspeen is geen gemakkelijk parcours: die fopspeen is vaak een kleine vriend en dé steun en toeverlaat b... »
 
 
 
 
 

EHBK* slaap (Eerste Hulp Bij Kleine kinderen)
EHBK* slaap (Eerste Hulp Bij Kleine kinderen)
<p>Als je baby of peuter kampt met slaapproblemen (en mogelijk ook de rest van het gezin wakker houdt), is dat niet alleen vermoeiend en lastig. Het kan ook ... »
 
 
 
 
 

Mama dieet
Mama dieet
<p>De laatste (zwangerschaps)kilo's die blijven plakken, die drang naar suiker door oververmoeidheid... het eetpatroon van jonge mama's laat vaak te wensen o... »
 
 
 
 
 

Voor mijn liefste mama
Voor mijn liefste mama
<p>Leuk vormgegeven boekje om als verrassing in te vullen of in te kleuren... en aan mama cadeau te doen.</p> <p>Wat zijn de lievelingskleren van jouw mama? ... »
 
 
 
 
 

Mijn beste vriendenboek
Mijn beste vriendenboek
<p>In dit vriendenboek is plaats voor al jouw vrienden en vriendinnen. Ze kunnen elk maar liefst vier pagina's invullen vol interessante weetjes over zichzel... »
 
 
 
 
 

Het Babyboek
Het Babyboek
<p>Verzamel de mooiste herinneringen aan de geboorte en het eerste jaar van je kind in dit unieke foto-plak-invulboek.</p> <p>Met veel ruimte om alle foto's ... »
 
 
 
 
 

Ik word mama
Ik word mama
Het boekje dat elke nieuwe mama moet krijgen of kopen Een hip en informatief hebbeding voor mama's in spe of voor kersverse mama's. Stijlvol boekje waarin ma... »
 
 
 
 
 

366 x mama zijn
366 x mama zijn
<p>Mama zijn is... elke dag bijzonder!</p> <p>De kersverse scheurkalender van Mama Baas heeft voor iedere dag van het jaar een grappige tip, herkenbare uitsp... »
 
 
 
 
 

Het Voornamenboek
Het Voornamenboek
<p>Een mooie en unieke naam kiezen voor je kindje is geen gemakkelijke taak. Misschien raken jullie er niet aan uit welke naam jullie willen? Of hebben julli... »