Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De spiegel van het meer
De spiegel van het meer
Maeve Binchy<br/>De spiegel van het meer<br/><br/>Kit McMahon groeit op in het Ierse dorp Lough Glass. Ze is de dochter van Martin McMahon en zijn mooie, mys... »
 
 
 
 
 

En vergeet niet te leven
En vergeet niet te leven
En vergeet niet te leven is het verhaal van twintig turbulente jaren uit het leven van twee vrouwen de Engelse Elizabeth en de Ierse Aisling.En vergeet niet ... »
 
 
 
 
 

Terug naar Mountfern
Terug naar Mountfern
Mountfern is een rustig klein stadje in Ierland dat wordt gedomineerd door de rune van Fernscourt ooit het symbool van adellijk macht nu het speeldomein van ... »
 
 
 
 
 

Onder de oude beuk
Onder de oude beuk
Ooit kerfden acht kinderen hun namen in de stam van de oude beuk die de kleine school van Shancarrig overschaduwt. Die kinderen zijn nu volwassen en zijn hun... »
 
 
 
 
 

Een etentje bij restaurant Quentins
Een etentje bij restaurant Quentins
<p>Is het mogelijk om het verhaal van een generatie en een stad te vertellen aan de hand van de geschiedenis van een restaurant? Ella Brady vindt van wel. Ze... »
 
 
 
 
 

Echo's
Echo's
De roman Echos speelt zich grotendeels af in de kleine Ierse badplaats Castlebay in de jaren vijftig en zestig. s Zomers is het er gezellig druk door de tall... »
 
 
 
 
 

Het huis op Tara Road
Het huis op Tara Road
De Ierse Ria en de Amerikaanse Marilyn lijken niets gemeen te hebben, behalve een tragische gebeurtenis in hun leven. Als ze door toeval in contact komen, gr... »
 
 
 
 
 

De terugreis
De terugreis
<p>In deze verhalenbundel laat Maeve Binchy zien hoe een reis of vakantie haar personages een frisse blik op hun leven kan bieden &ndash; of hun hele toekoms... »
 
 
 
 
 

Echo's / Onder de oude beuk
Echo's / Onder de oude beuk
De roman Echos speelt zich grotendeels af in een klein Iers badplaatsje waar Clare OBrien en David Power opgroeien. Ze zijn nog kinderen als zij hun diepste ... »
 
 
 
 
 

Vrienden voor het leven
Vrienden voor het leven
Vrienden voor het leven is het verhaal van drie vriendinnen die op weg naar volwassenheid verwikkeld raken in een zonderlinge driehoeksverhouding.Benny en Ev... »