Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Red mij niet
Red mij niet
Maarten van Roozendaal wordt vaak vergeleken met Jacques Brel, Tom Waits en Randy Newman. Dit vanwege zijn rauwe stem en zijn teksten, die door hun ironische... »
 
 
 
 
 

Het wilde westen
Het wilde westen
Productiejaar 2008 »
 
 
 
 
 

Aan Gezelligheid ten Onder
Aan Gezelligheid ten Onder
Dit is de 2e editie van de cd ¨Aan Gezelligheid Ten Onder ¨. Het is een geremasterde versie van de integrale opname van de première van het gelijknamige t... »
 
 
 
 
 

Noem het maar Vrienden in levende lijve
Noem het maar Vrienden in levende lijve
Maarten van Roozendaal En Noem Het Maar Vrienden is een theaterconcert in een traditionele bandbezetting: bas, drums, twee gitaren, hammond, Wurlitzer, piano... »
 
 
 
 
 

De gemene deler
De gemene deler
Een man die, dwars door de ziel snijdend, zich rechtstreeks je hart inzingt: dat is samengevat de mening van de pers over Maarten van Roozendaal. In 'De Geme... »
 
 
 
 
 

Om te janken zo mooi
Om te janken zo mooi
Als Maarten van Roozendaal in januari 2013 te horen krijgt dat hij niet lang meer te leven heeft, is er één project dat hij graag nog wil afmaken: dit boek... »
 
 
 
 
 

Jij blijft bij mij
Jij blijft bij mij
Maarten van Roozendaal (1962-2013) kon in een enkel lied een hele wereld<br/>oproepen. In zijn teksten bezong hij het leven en zijn schaduwkant, en spaarde<b... »
 
 
 
 
 

Barmhart
Barmhart
Barmhart is bijtend en ontroerend, ingetogen en overenthousiast; muziek en taal. Kortom: voor elk wat wils. Met Maarten van Roozendaal (piano, zang), Egon Kr... »