Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Droomland
Droomland
Als vervolg op EL CAMINO, VOETREIS PARMA - ROME en PEER GYNTPAD vertelt DROOMLAND het verhaal over de boeddhistische tempelroute langs 88 heilige plaatsen op... »
 
 
 
 
 

Pax et bonum
Pax et bonum
Franziskanische Beiträge zu Frieden und interreligiösem Dialog »
 
 
 
 
 

Gebroeders
Gebroeders
 »
 
 
 
 
 

PEER GYNTPAD
PEER GYNTPAD
Op de melodie van de liefde brengt PEER GYNTPAD een ode aan Noorwegen. Aan Peer Gynt in Vinstra, aan vrienden boven de Noordpoolcirkel in Bodø, dat ligt ing... »
 
 
 
 
 

Pax et bonum
Pax et bonum
 »
 
 
 
 
 

CAMINO ERGO SUM
CAMINO ERGO SUM
CAMINO ERGO SUM vertelt een persoonlijk verhaal over de weg van het leven als labyrint en doolhof, over de weg van het wandelen met de fysieke wandelingen, c... »
 
 
 
 
 

VOORBIJ
VOORBIJ
In VOORBIJ wordt uit een palet van Nederlandse, Indische en Italiaanse kleuren een indringend familieportret geschilderd, omlijst met oorlogen. »
 
 
 
 
 

OOM APOSTEL
OOM APOSTEL
OOM APOSTEL is een verhaal over een kleine eeuw kerkelijk leven in de apostolische kring uit de 20e eeuw, de periode van voor 1931 tot na 1989 - en geactuali... »
 
 
 
 
 

IK BEN DICHTER
IK BEN DICHTER
Willem Valkenburg (Ede 1922 – 2006 Rotterdam) was een amateurkunstenaar met een passie voor poëzie. Zijn oeuvre bevat naast poëzie en proza ook karikatur... »