Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Gans Israel
Gans Israel
voetiaanse en coccejaanse visies op de joden gedurende de zeventiende en achttiende eeuw II. »
 
 
 
 
 

Als God dan liefde is…
Als God dan liefde is…
Iedere christen botst weleens aan tegen waaromvragen die worden opgeroepen door ontwikkelingen in het wereldgebeuren of door verdrietige omstandigheden in he... »
 
 
 
 
 

1
1
<p>Bekering, uitverkiezing, zonde ... Waarom worden er in de kerk toch altijd zulke moeilijke woorden gebruikt? Die klacht hoor je regelmatig van jongeren. M... »
 
 
 
 
 

Gemeenteopbouw rondom het Woord
Gemeenteopbouw rondom het Woord
een handreiking voor de praktijk »
 
 
 
 
 

Op zoek naar het antwoord
Op zoek naar het antwoord
Leven is kiezen.<br/>Telkens weer kom je op een kruispunt te staan waar je een beslissing moet nemen. Rechtsaf of linksaf? Honderd en één vragen komen er o... »
 
 
 
 
 

Stenen of diamanten?
Stenen of diamanten?
<p>'Twee bergbeklimmers krijgen ieder een rugzak mee. Om de vijf minuten moeten ze een steen oprapen en in de rugzak stoppen. Na een poosje begint de ene ber... »
 
 
 
 
 

Geloof je dat nog?
Geloof je dat nog?
<p>'In de kerk kun je geloven, maar hier moet je 't zeker weten.' Die opmerking hoor je nogal eens. Een klant van een grote bank vraagt aan de man achter de ... »
 
 
 
 
 

Bijbels ABC
Bijbels ABC
<p>Bekering, uitverkiezing, zonde... Waarom worden er in de kerk toch altijd zulke moeilijke woorden gebruikt? Die klacht hoor je regelmatig van jongeren. Mi... »