Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Tuinvijver
De Tuinvijver
Een goed aangelegde vijver is een verrijking van elke tuin groot of klein. Vijvers zijn echte blikvangers strak of juist weelderig met waterpartijen fonteine... »
 
 
 
 
 

De Beagle
De Beagle
In De Beagle leest u alles wat van belang is voor liefhebbers van Beagles van de geschiedenis van het ras uiterlijke kenmerken karakter en gedrag tot nuttige... »
 
 
 
 
 

Over Groeistuipen en Mijlpalen
Over Groeistuipen en Mijlpalen
‘Over groeistuipen en mijlpalen’ is een boek dat inzicht geeft in de wisselwerking tussen de pup en zijn omgeving, vanaf zijn geboorte totdat hij volwassen... »
 
 
 
 
 

Boxer
Boxer
De boxer is al tientallen jaren een populaire huishond. Zijn levenslust, aanhankelijkheid en trouw hebben voor vaste schare liefhebbers gezorgd. Toch is de b... »
 
 
 
 
 

Pups opvoeden
Pups opvoeden
Pups opvoeden is een korte en duidelijke handleiding die u snel op weg helpt om een succesvolle relatie met uw hond op te bouwen. Het behandelt de meest voor... »
 
 
 
 
 

COPD
COPD
<p>COPD komt uit het Engels en staat voor Chronic Obstructive Pulmonary Disease.</p><p> </p><p>Luchtverontreiniging, pollen en sigarettenrook zijn voorbeelde... »
 
 
 
 
 

Orgaanvlees
Orgaanvlees
 »
 
 
 
 
 

Hondse hoogstandjes
Hondse hoogstandjes
inspannings- en bewegingsleer voor de hondensport. HONDSE HOOGSTANDJES Dit boek is het eerste boek dat ingaat op vragen... »