Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vreemde soldaten
Vreemde soldaten
Als Maarten Gunnik op een dag uit school naar huis loopt ziet hij iets vreemds. Er komt een man de straat in lopen. Hij heeft een groen pak aan een helm op e... »
 
 
 
 
 

Strijd zonder genade
Strijd zonder genade
In de Tweede Wereldoorlog hebben niet alleen mannen verzet gepleegd maar ook vrouwen. Een van de bekendste is Hannie Schaft een studente uit Haarlem. Hoe het... »
 
 
 
 
 

Schoten in het bos
Schoten in het bos
Als een van de weinigen begrijpt Theo Dobbe dat er vanaf het begin verzet moet worden gepleegd tegen de Duitse bezetter. Meteen na de overgave van het Nederl... »
 
 
 
 
 

Verdacht van diefstal
Verdacht van diefstal
Het is 1944 en de Duitsers worden op alle fronten teruggeslagen maar ze verzetten zich hevig. Op 6 juni 1944 landen Engelsen Amerikanen en Canadezen op de Fr... »
 
 
 
 
 

Opsporing verzocht
Opsporing verzocht
Al lang voor de Tweede Wereldoorlog ziet dominee Slomp van Heemse de grote gevaren van Adolf Hitler en zijn duivelse leer.Hij waarschuwt er fel tegen en als ... »
 
 
 
 
 

Volg de vlag
Volg de vlag
"Volg de vlag!" is het vervolg op "Trossen los!"Beschrijft ''Trossen los!" de tocht van Willem III met een grotevloot naar Engeland, dit boek vertelt over de... »
 
 
 
 
 

Verscholen vijand
Verscholen vijand
Langzaam maar zeker wordt het leven na de bevrijding weer normaal de scholen gaan open de eerste veemarkt wordt gehouden en er is een grote jaarmarkt met vre... »
 
 
 
 
 

Helden van het verzet
Helden van het verzet
Ebook met de omnibus van de vier delen van de serie 'Helden van het verzet'.- Opsporing verzocht- Een man van staal- Schoten in het bos- Strijd zonder genade »
 
 
 
 
 

Naar Erets Jisraeel
Naar Erets Jisraeel
 »