Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Winterzusters
Winterzusters
De tweelingzusjes Inez en Elsie zijn tijdens hun kinderjaren onafscheidelijk, maar groeien als tieners uit elkaar. Elsie raakt zwanger, maar laat haar zoontj... »
 
 
 
 
 

Augusta's huis
Augusta's huis
Ooit was Augusta’s huis de woning waar Augusta moeilijke maar ook gelukkige jaren beleefde met haar man Isak. Een eeuw later is het huis nog altijd familie... »
 
 
 
 
 

Den jag aldrig var
Den jag aldrig var
 »
 
 
 
 
 

Rosario is dood
Rosario is dood
In Rosario is dood trekt Axelsson zich het lot aan van Rosario Baluyot, een Filippijns straatkind, dat in het stilzwijgend getolereerde sekstoerisme werkt en... »
 
 
 
 
 

Huis der nevelen
Huis der nevelen
'Prachtig, spannend van begin tot eind, waanzinnig goed, heel beeldend en flimisch geschreven, de superlatieven zijn niet van de lucht bij het uiten van ons ... »
 
 
 
 
 

De vrouw die ik nooit was
De vrouw die ik nooit was
Mary Sundin is minister van Ontwikkelingssamenwerking. Als ze in een OostEuropese stad een congres over vrouwenhandel en prostitutie een toespraak moet houde... »
 
 
 
 
 

Aprilheks
Aprilheks
Als baby is de gehandicapte Desirée door haar alleenstaande moeder in een inrichting geplaatst. Haar moeder heeft zich daarna over drie pleegdochters ontfer... »