Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Deel 2
Deel 2
Het oculatum, benaming van een verzameling filosofische en theologische documenten van de religieuze werkgroep Schola Cordis (Antwerpen 1629), speelt zich af... »
 
 
 
 
 

Gezondheidsrecht begrepen
Gezondheidsrecht begrepen
Wat moeten verpleegkundigen en (para)medici weten van het gezondheidsrecht? Gezondheidsrecht begrepen biedt een compacte en toegankelijke beschrijving van de... »
 
 
 
 
 

Stapel & De Koning
Stapel & De Koning
inleiding recht,strafrecht en strafvordering »
 
 
 
 
 

Staats en bestuursrecht
Staats en bestuursrecht
Staats- en bestuursrecht is een inleiding in het staatsrecht en het bestuursrecht. Het boek is geschreven met het oog op het competentiegerichte onderwijs va... »
 
 
 
 
 

JBV
JBV
 »
 
 
 
 
 

Jeugdrecht
Jeugdrecht
De Boom Basics geven je snel inzicht in een rechtsgebied. Door de duidelijke schema's, de puntsgewijze uitleg en de sprekende voorbeelden kom je direct tot d... »
 
 
 
 
 

2
2
Stapel & De Koning Studie-editie deel 2Joseph Molenaar is afgestudeerd in Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam met als specialisatie strafrecht... »
 
 
 
 
 

Handleiding jeugdrecht voor de politiepraktijk
Handleiding jeugdrecht voor de politiepraktijk
Op Straat. Jeugdrecht en jeugdzorg zijn belangrijke terreinen voor de... »
 
 
 
 
 

Burgerlijk recht
Burgerlijk recht
Burgerlijk recht is een uitvoerige inleiding in nagenoeg alle onderdelen van het burgerlijk recht. Het boek is geschreven met het oog op het competentiegeric... »