Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Herenboer
Herenboer
In Nederland is een extreme partij aan de macht gekomen. De grenzen zijn dicht, het land verloedert, het gaat economisch ronduit slecht. Moslimjongeren worde... »
 
 
 
 
 

Herenboer
Herenboer
Ludde Menkema-trilogie, deel 3: HerenboerLudde Menkema heeft zich teruggetrokken op het platteland, maar moet nog eenmaal in actie komen. Als de verrechtsing... »
 
 
 
 
 

De zussen Borgesius
De zussen Borgesius
Nederland en ItaliĆ«. Twee zussen. Mellie en JuliĆ«tte. Een man. Guido. Marmer, macht, maffia. Seks, geld en weed. Lupko Ellen heeft in zijn nieuwe thriller ... »
 
 
 
 
 

Moddergraf
Moddergraf
Voor televisiewerkzaamheden bij Teleac spoorde Lupko Ellen (1953) twee jaar tussen Warffum en Hilversum. De reistijd benutte hij met schrijven. Zo ontstond z... »
 
 
 
 
 

Moddergraf
Moddergraf
Ludde Menkama-trilogie deel 1: ModdergrafLudde Menkema werkt bij een persbureau en zit er dus bovenop als er in een kanaal een lijk wordt gevonden. Zo komt h... »
 
 
 
 
 

Nachtengel
Nachtengel
Vlak voor de Maand van het Spannende Boek verschijnt de nieuwe van Lupko Ellen: 'Nachtengel'. Dit is het vierde deel in de reeks literaire thrillers met Ludd... »
 
 
 
 
 

Herenboer
Herenboer
Ludde Menkema heeft zich getrouwd en wel teruggetrokken op de voorvaderlijke boerderij in de buurt van de Waddenkust. Maar er waait een andere wind door Nede... »
 
 
 
 
 

Wraaktocht
Wraaktocht
Een meisje met een hoofddoek wil een nieuw leven beginnen. Ze heeft een simpel verzoek aan Ludde Menkema: breng mij naar een onderduikadres. Maar nadat Ludde... »
 
 
 
 
 

Wraaktocht
Wraaktocht
Ludde Menkema-trilogie, deel 2: WraaktochtLudde Menkema wordt ontvoerd. Tegelijkertijd ontvlucht een jonge vrouw deoorlog in Afghanistan, achternagezeten doo... »
 
 
 
 
 

Moddergraf
Moddergraf
Speelt zich af in de stad Groningen en de omringende landen. Vredige plaatsen lijken het, totdat blijkt dat ook de misdaad en terreur zich daar schuilhouden. »