Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Giftige vlinders
Giftige vlinders
Rik Leboeuf heeft zijn schaapjes op het droge. Hij is gelukkig getrouwd met Veerle, is de trotse vader van een slimme dochter en woont in een royale woning. ... »
 
 
 
 
 

Lokaas
Lokaas
In een bos wordt het verminkte lijk ontdekt van Johan Dewolf, commandant van de Molenbeekse rijkswacht. In zijn borstkas werd een hakenkruis gekrast. Dewolf,... »
 
 
 
 
 

Pitbull
Pitbull
In Mechelen wordt een jonge vrouw zo beestachtig vermoord dat zelfs ervaren speurders moeite hebben om hun emoties te bedwingen. Onderzoeksrechter Jos Bosma... »
 
 
 
 
 

Onschuldig
Onschuldig
Als Jeanneke Janssens zich klaarmaakt voor haar ochtendwandeling doet ze een vreselijke ontdekking. Onderaan de trap, in de gang van haar rijhuisje, ligt het... »
 
 
 
 
 

Drift
Drift
In de Hasseltse kanaalkom komt een verhakkeld lijk bovendrijven. Masha Kirilenko en de rest van het team staan voor een raadsel. Terwijl de druk gigantisch o... »
 
 
 
 
 

Phobia
Phobia
Het meisje lag op haar rug. De benen onder haar plooirokje in een onnatuurlijke kromming, alsof ze niet van haar waren, alsof ze wilden wegrennen. Ze was hal... »
 
 
 
 
 

Nacht en nevel
Nacht en nevel
Luc Deflo schreef een ultraspannende thriller die u vanaf pagina 1 tot pagina laatst in de ban zal houden. Het verhaal draait om een pedofiele pastoor, teven... »
 
 
 
 
 

Spoorloos
Spoorloos
Irina Gerlach, zeven jaar, verdwijnt tijdens eenbioscoopbezoek met haar oudere zus. Cel 5 heeftinmiddels het gezelschap gekregen van topspeurderDirk Deleu. E... »
 
 
 
 
 

Donkere Maan
Donkere Maan
Esra Shabo heeft haar streng religieuze opvoeding maar daarmee ook haar ouders de rug toegekeerd en probeert haar eigen levensverhaal te schrijven. Dat lukt ... »
 
 
 
 
 

Kortverhalen
Kortverhalen
 »