Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Al de dagen van ons leven
Al de dagen van ons leven
Dit gezinsboek begeleidt families door het leven. Gedichten, liederen, Recepten, informatie, praktische tips, gebeden, verhalen, beelden en<br/>goede raad vo... »
 
 
 
 
 

Geweld en bekering
Geweld en bekering
Schuilt achter evidente tegenstellingen als oorlog en vrede of Goed versus Kwaad niet een dieperliggend - radicaal en sacraal - geweld als verborgen fundamen... »
 
 
 
 
 

FACE2FACE
FACE2FACE
<p>Zoals de titel al aangeeft hoopt dit boek een korte maar bondige rondleiding te zijn in de wondere tuin van religieuze tradities en levensbeschouwingen. N... »
 
 
 
 
 

FACE2FACE
FACE2FACE
 »
 
 
 
 
 

FACE2FACE
FACE2FACE
<p>Dit leerboek over het Jodendom is verdeeld in vier hoofdstukken, ook wel deep modules genoemd. Concreet behandelt het de volgende vier onderwerpen:</p><p>... »
 
 
 
 
 

FACE2FACE
FACE2FACE
<p>EDUC8 richt zich op zes verschillende wereldbeelden, namelijk Jodendom, Katholicisme, Islam, Orthodoxie, Protestantisme, en een niet- confessioneel (ethis... »
 
 
 
 
 

De rode huid van Adam
De rode huid van Adam
De zoektocht naar zin heeft het menselijk bestaan steeds getekend. Vandaag voelt de mens zich vaak verplicht om die zin in het bestaan voor zichzelf te creë... »