Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Houd me vast
Houd me vast
Dit is deel 2 van de serie Dans met me. Klik voor de andere delen op de serie Romance en Young Adult bij dit boek, of klik op de naam van de auteur.MEER ZOAL... »
 
 
 
 
 

Een heuse heksenjacht
Een heuse heksenjacht
"Maggie is er pas onlangs achtergekomen dat ze een heks is, doordat ze het huis van haar oma heeft geërfd en samen met haar nichtje Holly een Boek der Magie... »
 
 
 
 
 

Liefde in Twin Bridges
Liefde in Twin Bridges
Als Abby op dezelfde dag haar baan én haar vriend Rens kwijtraakt, besluit ze haar lot in eigen handen te nemen. Ze vliegt samen met haar rottweiler naar Am... »
 
 
 
 
 

De stagiair
De stagiair
Isa van Doornbosch geeft Frans op het Thorbecke College. Als ze van de directeur het verzoek krijgt om een aantal maanden een stagiair te begeleiden, doet ze... »
 
 
 
 
 

Een eindeloze zomer
Een eindeloze zomer
Als Eloise voor het eerst een reis naar Spanje begeleidt voor haar werk bij Troubadour Themareizen, kan ze haar geluk niet op. Ze is dol op geschiedenis en h... »
 
 
 
 
 

Jackie en Jones: een zomer vol liefde en misverstand
Jackie en Jones: een zomer vol liefde en misverstand
Wat als je een reis naar de Dordogne moet begeleiden maar geen woord Frans spreekt... en de neef van je baas bovendien mee is als groepslid?
Jackie d... »
 
 
 
 
 

Verboden kus
Verboden kus
Dit is deel 2 van Wanhopig Verliefd. Klik voor de andere delen op de serie Romance en Young Adult bij dit boek, of klik op de naam van de auteur.MEER ZOALS D... »
 
 
 
 
 

De reis naar mijn hart
De reis naar mijn hart
Wat nu als je stagebegeleider de arrogantste klootzak en tegelijkertijd het lekkerste ding van al het personeel is..?Marna’s grootste droom komt uit als ha... »
 
 
 
 
 

Verliefd en verloren
Verliefd en verloren
Deze romantische chicklit van Lizzie van den Ham is als eboekenserie al duizenden keren verkocht op iTunes, bol.com en Kobo. Nu ook als compleet verhaal in p... »
 
 
 
 
 

Laat me zingen
Laat me zingen
Dit is deel 3 van de serie Dans met me. Klik voor de andere delen op de serie Romance en Young Adult bij dit boek, of klik op de naam van de auteur.MEER ZOAL... »