Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Verborgen verlangen
Verborgen verlangen
Als Annabel van Stegen in april voor een paar maanden naar Italië vertrekt om daar een ranchhouder te helpen met de veulens, is ze vastbesloten om zich het ... »
 
 
 
 
 

De winter dat ik je zag
De winter dat ik je zag
De winter dat ik je zag is deel 2 in de serie Verliefd en Verloren, die zich afspeelt op het Thorbecke College.OVER DIT BOEKHet is zover: Gemma gaat samen me... »
 
 
 
 
 

Liefde in Twin Bridges: Abby en Blake
Liefde in Twin Bridges: Abby en Blake
Als Abby op dezelfde dag haar baan én haar vriend Rens kwijtraakt, besluit ze haar lot in eigen handen te nemen. Ze vliegt samen met haar rottweiler naar Am... »
 
 
 
 
 

De roadtrip van je leven
De roadtrip van je leven
Een roadtrip is wel het laatste waar je op zit te wach­ten als je bang bent voor autorijden... of je reisgenoot niet kunt uitstaan. Eline de Vries is na een... »
 
 
 
 
 

Geheime ontmoeting
Geheime ontmoeting
Dit is deel 2 van de populaire serie Stiekem Verliefd, die zich afspeelt op het Thorbecke college.OVER DIT BOEK Nu Maaike regelmatig bij Sandor Farkas, de ni... »
 
 
 
 
 

Vol passie verlang ik naar jou
Vol passie verlang ik naar jou
Het laatste waar Ava op zit te wachten is een ongewenste verhuizing naar Luna Zes, een Elitaire kolonie op de maan. Na de onverwachte dood van haar vader moe... »
 
 
 
 
 

Dans met me
Dans met me
Dit is deel 1 van de serie Dans met me. Klik voor de andere delen op de serie Romance en Young Adult bij dit boek, of klik op de naam van de auteur.MEER ZOAL... »
 
 
 
 
 

Helemaal mijn smaak
Helemaal mijn smaak
Het laatste wat je wilt is bij de bruiloft van je beste vriendin zijn terwijl je zelf net gedumpt bent...Odette van den Oever is gevleid als Sandra, haar jeu... »
 
 
 
 
 

Een eindeloze zomer
Een eindeloze zomer
Als Eloise voor het eerst een reis naar Spanje bege­leidt voor haar werk bij Troubadour Themareizen, kan ze haar geluk niet op. Ze is dol op geschiede­nis ... »
 
 
 
 
 

Verboden liefde
Verboden liefde
Dit is deel 1 van Wanhopig Verliefd. Klik voor de andere delen op de serie Romance en Young Adult bij dit boek, of klik op de naam van de auteur.MEER ZOALS D... »