Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Reis door de tijd
Reis door de tijd
Een speels kijk- en zoekboek vol opdrachtjes, spelletjes en weetjes. Voor tijdreizigers vanaf 4 jaar.Ga mee op een reis door de tijd en kijk je ogen uit! Zoe... »
 
 
 
 
 

Eekhoorn in de lente
Eekhoorn in de lente
Het is lente! Kleine blaadjes groeien aan de bomen en overal staan mooie bloemen. Eekhoorn wordt er vrolijk van en gaat op zoek naar een speelkameraadje. Er... »
 
 
 
 
 

Eekhoorn in de zomer
Eekhoorn in de zomer
Het is zomer! De zon staat hoog aan de hemel en het is lekker warm. Eekhoorn gaat samen met zijn vriendje Egel op pad. Wie weet er een leuk spelletje? Ze sp... »
 
 
 
 
 

In het sprookjesbos
In het sprookjesbos
Een fantasierijk kijk- en zoekboek vol verhalen, opdrachtjes en spelletjes. Voor prinsen en prinsessen vanaf 4 jaar. Ga mee op avontuur in het sprookjesbos e... »
 
 
 
 
 

Allemaal dieren: tegenstellingen
Allemaal dieren: tegenstellingen
Dit boekje staat vol met allemaal dieren.Eekhoorntjes, poezen, paarden en mieren.Sommige zijn groot, andere zijn klein.Je ziet meteen dat ze elk een beetje a... »
 
 
 
 
 

Op reis met Sam
Op reis met Sam
Een interactief zoekboek vol vraagjes en opdrachten. Urenlang lees-, kijk- en zoekplezier. Voor speurneuzen vanaf 4 jaar.Dit is Sam. Hij is een wereldreizige... »
 
 
 
 
 

Allemaal dingen: vormen
Allemaal dingen: vormen
In dit boekje vind je allemaal dingen bij elkaar.Potloden, lampjes, sokken en een schaar.De dingen zien er stuk voor stuk anders uit.Ze lijken op een vierkan... »
 
 
 
 
 

Allemaal kleuren: cijfers
Allemaal kleuren: cijfers
In dit boekje komen allemaal kleuren voorbij. Een gele trein, een groene slang en een rode aardbei.Bij elke kleur zullen de twee handjes je vertellenhoeveel ... »
 
 
 
 
 

Waar woont Konijn?
Waar woont Konijn?
Zoek een tegenstelling. Zoek de kleur rood. Zoek waar konijn zich heeft verstopt. Zoek waar kevertje zit. Zoek, zoek, zoek!Een rijk zoek-en-vind-en-blijf-zoe... »
 
 
 
 
 

Sam op de boerderij
Sam op de boerderij
Een interactief zoekverhaal waarbij je de bewegingen van de dieren kunt nadoen. Urenlang kijk- en speelplezier. Voor lenige speurneuzen vanaf 4 jaar.Sam is e... »