Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ondergedoken
Ondergedoken
een waar gebeurde thriller »
 
 
 
 
 

Asiel
Asiel
een westerse balling in de Verenigde Staten. Asiel, het vervolg op Ondergedoken, beschrijft hoe Mia Eriksson en haar gez... »
 
 
 
 
 

Nora's verdwijning
Nora's verdwijning
In een villa in een chique buitenwijk van Stockholm wordt een zakenman en voormalig parlementariër gemarteld en bewusteloos aangetroffen. Journaliste Annika... »
 
 
 
 
 

Springstof
Springstof
Annika Bengtzon, moeder en chef misdaadredactie van een avondkrant, wordt vlak voor Kerst uit bed gebeld. Er is een bom ontploft in het Olympisch Stadion, wa... »
 
 
 
 
 

De rode wolf
De rode wolf
Liza Marklund
Journaliste stuit op een politieke moord
Annika Bengtzon schrijft een serie artikelen over terrorisme en verdiept zich onder meer in een oude,n... »
 
 
 
 
 

Moeraskou
Moeraskou
<p>Stenträsk, 1990. Helena, vrouw van politieagent Wiking Stormberg, en haar dochter zijn even naar buiten – maar ze komen niet meer thuis. Het meisje vin... »
 
 
 
 
 

Studio Zes
Studio Zes
De jonge misdaadverslaggeefster Annika Bengtzon vergaloppeert zich in een eenvoudige moordzaak. Een jonge vrouw is om het leven gebracht en de politie verden... »
 
 
 
 
 

Prime Time
Prime Time
<p>Misdaadverslaggeefster Annika Bengtzon onderzoekt de moord op de grillige tv-ster Michelle Carlsson, die zich heeft weten te omringen met een keur aan vij... »