Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Schrijven kreng!
Schrijven kreng!
Tips & trucs van de grappigste schrijfster van Nederland<br/>
<br/>Voor iedereen die bruist van de ideeën, maar bang is voor de knipperende cursor<br/>
<br/... »
 
 
 
 
 

Verkikkerd
Verkikkerd
Lucy verheugt zich op een studententijd zonder haar ouders en hoogbegaafde zusje. Tot haar grote afschuw komt ze terecht op de campus, in een huis vol nerds.... »
 
 
 
 
 

Verslingerd
Verslingerd
Lisette Jonkman Verslingerd
Humoristische roman over een beautyblogger, een huis vol nerds en échte liefde.
Het studentenleven gaat niet over rozen. Lucys r... »
 
 
 
 
 

Te grazen
Te grazen
<p>In <em>Te grazen</em> van Lisette Jonkman ergert Nora zich al sinds de brugklas kapot aan Rens, maar helaas vormt hij een vast onderdeel van haar vrienden... »
 
 
 
 
 

Glazuur
Glazuur
Sophie baalt van haar nietige baantje bij het grote reclamebureau CopyBlinders. Dat haar vroegere<br/>beste vriendin Karlin haar baas is geworden en een rela... »
 
 
 
 
 

Romcomnibus: Zomer
Romcomnibus: Zomer
Het gevoel van vakantie, zwoele zomeravonden en de geur van zonnebrand: dat zijn slechts een paar ingrediënten van deze allereerste Romcomnibus. Negen heerl... »
 
 
 
 
 

Helemaal het einde
Helemaal het einde
<i>Helemaal het einde</i> van Lisette Jonkman is een humoristische feelgoodroman over een popzangeres die terugkeert naar haar familie op het platteland.<br ... »
 
 
 
 
 

Helemaal het einde
Helemaal het einde
Helemaal het einde van Lisette Jonkman is een humoristische feelgoodroman over een popzangeres die terugkeert naar haar familie op het platteland.De 28-jarig... »
 
 
 
 
 

Op gevoel
Op gevoel
<p><em>Op gevoel </em>is deel 3 van de romantische serie <em>Onbreekbaar </em>van Lisette Jonkman, bekend van de <em>Verkikkerd</em>-serie.</p> »
 
 
 
 
 

Te grazen
Te grazen
In Te grazen van Lisette Jonkman ergert Nora zich al sinds de brugklas kapot aan Rens, maar helaas vormt hij een vast onderdeel van haar vriendengroep. Over ... »