Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vriend van de duisternis
Vriend van de duisternis
Lisa UngerVriend van de duisternisJones Cooper is zichzelf niet na het opzeggen van zijn baan als hoofdrechercheur bij de politie. Door een verschrikkelijke ... »
 
 
 
 
 

Mooie leugens
Mooie leugens
Wanneer Ridley Jones een mysterieus pakje ontvangt met daarin een foto en een briefje met daarop de vraag 'Ben jij mijn dochter?', stort haar wereld ineen. Z... »
 
 
 
 
 

Black-out
Black-out
Lisa Unger <br/>Black-out<br/><br/>Annie Powers leeft een schijnbaar gelukkig leven in haar chique villa aan het strand in Florida. Ze heeft een man, Gray, d... »
 
 
 
 
 

In mijn bloed
In mijn bloed
 »
 
 
 
 
 

Inkt en bloed
Inkt en bloed
Finley Montgomery is altijd al een buitenbeentje geweest. In haar geboortestad Seattle zoekt ze geregeld het gezelschap op van dubieuze vrienden, en meer dan... »
 
 
 
 
 

Hüte dich vor deinem Nächsten
Hüte dich vor deinem Nächsten
Hüte dich vor deinem Nächsten »
 
 
 
 
 

Angel Fire
Angel Fire
 »
 
 
 
 
 

Black Out
Black Out
Her life is falling apart. Picking up the pieces could kill her. On thesurface Annie Powers life in a wealthy Florida suburb is happy and idyllic.Her husband... »
 
 
 
 
 

Twice
Twice
A Novel. »
 
 
 
 
 

Sliver Of Truth
Sliver Of Truth
Charged with relentless intensity and action and seen through the terrifiedbut determined eyes of a young woman whose body and heart are pushed to thepoint o... »