Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Toen was ze weg
Toen was ze weg
Ze was vijftien, haar moeders oogappel. Ze had haar hele leven nog voor zich. En toen, in een oogwenk, was Ellie verdwenen.
Tien jaar later heeft Laurel de h... »
 
 
 
 
 

De mensen die bleven
De mensen die bleven
Londen, in de vroege ochtend van juni 2019: langs de oever van de Theems wordt een zak gevonden. Met menselijke resten. Inspecteur Samuel Owusu laat de reste... »
 
 
 
 
 

Zij van No. 31
Zij van No. 31
 »
 
 
 
 
 

Thirty-Nothing
Thirty-Nothing
 »
 
 
 
 
 

Ik volg je
Ik volg je
Je bent weer terug in je geboortestad na vier jaar in het buitenland. Met een nieuwe man aan je zij.Jullie zijn op zoek naar een eigen plek, maar logeren voo... »
 
 
 
 
 

Die nacht verdween ze
Die nacht verdween ze
Een cold case. Een verlaten landhuis. Een familie met een afschuwelijk geheim. Bereid je voor op een verslavende leeservaring met deze nieuwe thriller van Li... »
 
 
 
 
 

31 Dream Street
31 Dream Street
Leah and Toby have lived across the street from each other for years withoutmeeting. When fate finally brings her inside his intriguing house Leah issurprise... »
 
 
 
 
 

De mensen boven ons
De mensen boven ons
In een groot huis in het Londense Chelsea ligt een baby wakker in haar wiegje. Gevoed en verzorgd, wacht ze vrolijk tot iemand haar oppakt.

In de keuken lig... »
 
 
 
 
 

Niets is waar
Niets is waar
<p>Tijdens haar verjaardag in een pub ontmoet podcastmaker Alix Summers een vrouw die daar aan het eten is, Josie Fair. Toevallig is zij die dag ook jarig en... »
 
 
 
 
 

Hij & zij
Hij & zij
Hij & zij
Wat is er toch met de persoon gebeurd die je lang geleden was? Voor je het weet zit je midden in een relatie, een carrière, woon je samen en zijn ... »