Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kijk niet weg
Kijk niet weg
Journalist David Harwood, zijn vrouw Jan en hun vierjarige zoontje Ethan spenderen een mooie dag in het Five Mountains-pretpark. Alles is zoals het moet zijn... »
 
 
 
 
 

Zonder een woord
Zonder een woord
Barclay, LinwoodZonder een woordWat als je hele familie spoorloos verdwijnt?Middelbare scholiere Cynthia Archer wordt op een ochtend wakker en ontdekt dat ha... »
 
 
 
 
 

Geloof je ogen
Geloof je ogen
Een beeld dat er niet had mogen zijnEen dodelijk complotEn slechts één schizofrene getuige...Thomas Kilbride is geobsedeerd door kaarten. Hij verlaat zelde... »
 
 
 
 
 

Het ongeluk
Het ongeluk
<p>De crisis op de huizenmarkt heeft grote invloed op het dagelijks leven van de familie Garber: Glens aannemersbedrijf wankelt en Sheila doet een avondcursu... »
 
 
 
 
 

Dicht bij huis
Dicht bij huis
<p>‘Linwood Barclay schrijft even vanzelfsprekend en geolied als zijn beroemde collega Harlan Coben.’ <em>Het Parool

</em>Promise Falls is nie... »
 
 
 
 
 

Een tik op het raam
Een tik op het raam
<p>Sinds de tragische dood van hun zoon zijn privédetective Cal Weaver en zijn vrouw uiteengedreven, beiden verscheurd door verdriet.</p><p>Tijdens een nach... »
 
 
 
 
 

Geen veilige plek
Geen veilige plek
<p>Sommige huizen ga je gewoon niet binnen, zelfs niet als het je eigen huis is...</p><p>Terry en Cynthia Archer ondergingen met hun gezin een ­vreselijke b... »
 
 
 
 
 

Kein Entkommen
Kein Entkommen
Gekürzte Lesung »
 
 
 
 
 

Ik zal je vinden
Ik zal je vinden
<p>De erfgenamen van een stervende techmiljonair worden op mysterieuze wijze een voor een uitgeschakeld</p><p>Techmiljonair Miles Cookson heeft meer geld dan... »
 
 
 
 
 

Dem Tode nah
Dem Tode nah
Dem Tode nah »