Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Jaarclub
De Jaarclub
 »
 
 
 
 
 

Winter chalet
Winter chalet
Vier vriendinnen genieten van een skivakantie in het Oostenrijkse skioord Kirchberg. De moord op een van hen stelt iedereen voor een raadsel...


Tijdens een... »
 
 
 
 
 

Zeezicht
Zeezicht
Door de crisis zit de jaarlijkse vakantie naar Spanje er dit jaar niet in voor Jan en Anouk. De meubelwinkels waarvan Jan eigenaar is draaien minder goed en ... »
 
 
 
 
 

Villa Toscane - grote letter uitgave
Villa Toscane - grote letter uitgave
Als Carlo Marino zijn baan bij een bank verliest, besluiten hij en zijn vrouw Heleen te gaan voor de droom die ze al jaren koesteren: ze verhuizen met hun tw... »
 
 
 
 
 

Zomerhuis
Zomerhuis
Eva geniet van de eerste gezinsvakantie met haar vriend Leon en hun zes maanden oude baby Max. Hoewel ze dol is op Max vindt ze haar leven sinds zijn komst w... »
 
 
 
 
 

Pakket Villa Toscane
Pakket Villa Toscane
Pakket met 5x Villa Toscane van Linda van Rijn »
 
 
 
 
 

Viva Espana
Viva Espana
Anne Verhulst geniet met volle teugen van haar leven in Spanje, waar ze werkt op een makelaars- en verhuurkantoor van luxe vakantievilla's. Het warme klimaat... »
 
 
 
 
 

Zomerhuis
Zomerhuis
De eerste week is het een onbezorgde en zonovergoten vakantie, en er lijkt geen vuiltje aan de lucht. Tot Eva op een ochtend wakker wordt en haar ergste nach... »
 
 
 
 
 

Off Piste
Off Piste
Vier stellen gaan op skivakantie naar Saalbach. Als een van hen ten val komt bij het off-pisteskiĆ«n ontdekt de rechercheur dat het geen ongeluk is geweest..... »