Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Liefde zonder kleerscheuren
Liefde zonder kleerscheuren
Kan liefde, zelfs als kleding ontbreekt, wel zonder kleerscheuren verlopen?Na een pijnlijk verbroken relatie is Robin wel toe aan een paar dagen vakantie. Ze... »
 
 
 
 
 

#ikdatethuis
#ikdatethuis
Het valt niet mee om je liefdesleven weer op te pakken als je hart aan diggelen is gegooid en al helemaal niet tijdens een lockdown...MEER ZOALS DITVind je d... »
 
 
 
 
 

Liefde op Lowlands
Liefde op Lowlands
 »
 
 
 
 
 

Trammelant op Texel
Trammelant op Texel
Kitty heeft een burn-out. Vervelende herinneringen aan de laatste maanden voordat ze zich ziek meldde overspoelen haar regelmatig en alleen al het denken aan... »
 
 
 
 
 

Misser onder de mistletoe
Misser onder de mistletoe
‘Het idee van een onenightstand is dat je een avondje lol hebt, maar er verder geen gevolgen aan verbindt. Je geeft die vent geen sleutel van je huis, dus ... »
 
 
 
 
 

Gonna Catch Pikachu
Gonna Catch Pikachu
 »
 
 
 
 
 

Op heterdaad
Op heterdaad
Dit is deel 1 van de Lowlands Love Stories. Klik voor de andere delen op de serie Kort Verhaal bij dit boek, of klik op de naam van de auteur.MEER ZOALS DITV... »
 
 
 
 
 

De Ontmaskering
De Ontmaskering
In De Ontmaskering van Kate Paris stort het zorgvuldig opgebouwde leven van Maud in elkaar als ze haar partner Viktor betrapt terwijl hij vreemdgaat. Alles w... »
 
 
 
 
 

#Ikdatemetkerst
#Ikdatemetkerst
"Bas heeft echt geen zin in kerst dit jaar; zijn vrienden zijn allemaal druk en door het coronavirus kan hij eigenlijk ook zelf maar weinig ondernemen. Als h... »
 
 
 
 
 

Muiltje in de modder
Muiltje in de modder
Dit is deel 2 van de Lowlands Love Stories. Klik voor de andere delen op de serie Kort Verhaal bij dit boek, of klik op de naam van de auteur.MEER ZOALS DITV... »