Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Paul
Paul
In dit boek vertelt Lilian Ferru over wat ze heeft ontdekt na het overlijden van haar grote liefde. Als Paul, twaalf jaar geleden, een bijna dood ervaring he... »
 
 
 
 
 

Liefde kijkt naar liefde
Liefde kijkt naar liefde
Hoe zou jij reageren als je partner, je schatje, jouw knappe stoere vent, opeens toegang heeft tot de geheimen van het Universum, contact heeft met Galactisc... »
 
 
 
 
 

Tienduizend kusjes
Tienduizend kusjes
Wat doe je als je partner door het noodlot wordt getroffen? Twee stoere sportieve mannen zijn aangedaan door hersenletsel, met afasie en beperkingen tot gevo... »
 
 
 
 
 

Eén met de Bron
Eén met de Bron
Er bestaat een eeuwenoud geheim voor de oplossing van al je problemen. Als je het kunt zien is het overal. Wat als je stopt met zoeken? Wat als jij je gewoon... »
 
 
 
 
 

Aanraking
Aanraking
Als Stella op haar achttiende het ouderlijk huis ontvlucht, komt ze na allerlei omzwervingen bij een Muur. Daar achter bevind zich een commune met doofblinde... »
 
 
 
 
 

Leven met het Licht aan
Leven met het Licht aan
Wat als je leeft met het licht aan? Is dan opeens alles geweldig met aan de lopende band eenheidservaringen? Dans je dan als een engeltje op de sterren? Nee,... »
 
 
 
 
 

Voorbij de Horizon
Voorbij de Horizon
Is het werkelijk mogelijk om pijn en verdriet achter je te laten, en om gewoon gelukkig te zijn? Onze reis door het leven loopt niet altijd zoals we willen. ... »
 
 
 
 
 

Licht op Genezing
Licht op Genezing
Zodra ziekte zich aandient, zijn we vanuit wanhoop geneigd om elke strohalm aan te grijpen. Wat moet je doen als je in paniek bent? Na de 'bijna dood ervarin... »
 
 
 
 
 

Laten we dansen
Laten we dansen
Het zal niemand ontgaan zijn, dat we in een maffe tijd van verdeeldheid leven. Op het werelds vlak zien we steeds duidelijker de verborgen patronen, maar ook... »
 
 
 
 
 

Jij bent een wonder
Jij bent een wonder
In dit deels autobiografische boek beschrijft Lilian Ferru openhartig haar worsteling om: 'Een Cursus in Wonderen' in praktijk te brengen. Toen de 'man met ... »