Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Alle kleuren van de regenboog
Alle kleuren van de regenboog
Welkom in de wereld van de kleuren! Ontdek een regenboog aan kleuren in dit vrolijke en leerzame boek met op elke pagina een 3D-plaatje. »
 
 
 
 
 

Zoekboek onderweg
Zoekboek onderweg
Zie jij de stoere waterskiër, de astronaut op het vliegveld en de sluwe juwelendief? Er is van alles te zien in de stad, op het platteland, in de lucht en o... »
 
 
 
 
 

Zoekboek Dieren
Zoekboek Dieren
Zoek 120 dieren en ontdek nog veel meer in dit boordevolle zoekboek met uitklapplaten. Van de hete savanne tot de ijskoude Noordpool - op de enorme afbeeldin... »
 
 
 
 
 

Dingen die groeien
Dingen die groeien
De wereld om je heen groeit en verandert voortdurend! Met dit prachtig geïllustreerde boek kun je de tijd vertragen en zien hoe een zaadje uitgroeit tot een... »
 
 
 
 
 

Dit is Uil
Dit is Uil
Dit is Uil.Kennen jullie elkaar al?Nee?Oké, mag ik je voorstellen aan...Een interactief fladder-, tik- en klapboekDit prentenboek staat in de Prentenboek To... »
 
 
 
 
 

Alles wat je moet weten voor je 6 wordt!
Alles wat je moet weten voor je 6 wordt!
<p>'Alles wat je moet weten voor je 6 wordt!' is een praktisch ingesteld, uitdagend en informatief non-fictieprentenboek voor kleuters van vier en vijf. Het ... »